De Keukenhof in Lisse

keukenhof12

De Keukenhof is slechts twee maanden per jaar geopend maar je moet er een keer geweest zijn. Het park is zeer hondvriendelijk en zeer toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. Naast alle prachtig aangelegde wandelpaden, de fonteinen, de mooie bloemen en planten, is er ook vermaak voor de kinderen.

Een Nijntje speeltuin voor de kleintjes, even verderop klimtoestellen voor de grotere kinderen. Een echt doolhof is de beste plek voor verstoppertje. Ook zijn er diverse dieren te aaien en te zien in de kinderboerderij. Natuurlijk is er een molen en op diverse plaatsen is er koffie, ijsjes of ander lekkers.

Wat zo bijzonder is aan de Keukenhof is natuurlijk de enorme hoeveelheid bloemen die niet alleen prachtig zijn om te zien, maar het ruikt ook heerlijk! De aanleg van alle perken is misschien niet ieders smaak – daarover valt niet te twisten – het geeft wel enorme inspiratie. De prachtige kleuren inspireren voor thuis, binnen en buiten. Er is zelfs een Spongebob tulp! Waar de naam Keukenhof nou vandaan komt, dat hebben we niet kunnen achterhalen.

Het lijkt wel of er meer bezoekers zijn afkomstig uit andere landen, dan uit Nederland. Dat geeft je bezoek een extra vleugje vakantiegevoel. Er worden veel extra activiteiten georganiseerd, hou goed de website van de Keukenhof in de gaten. De Keukenhof is geschikt voor alle leeftijden.

Als het even kan, gaan wij er ieder jaar naar toe!

 

 

Advertenties

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Met de hond op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg, de hond gaat mee. Vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle hondenfans een handige blog.