Dierenpark Amersfoort en Dinobos in Amersfoort

dierenpark amersfoort

Dierentuinen zijn het hele jaar geopend. Je kunt dus elk weekend besluiten een dagje dierentuin te doen. Bij de meeste dierentuinen zijn honden niet toegestaan in Nederland. In omringende landen als Duitsland, Denemarken, Luxemburg en BelgiΓ« kan het vaak wel. Check altijd even de website. In ons land mogen de viervoeters mee naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen en in Dierenpark Amersfoort.

Iedere eerste zondag van de maand kunnen kinderen ervaren hoe het is om dierverzorger te zijn!Β Kinderen ondersteunen de olifantenverzorgers en na het harde werk kunnen zij zien hoe de olifanten naar buiten gaan. Vergeet vooral niet je oude kleren en laarzen aan te trekken! Het is voor kinderen vanaf 5 jaar en kost 5 euro per persoon. Reserveer online.

De website is heel uitgebreid, zo vind je er heel veel informatie over de dieren, leuke filmpjes en ook een gratis app over de dierentuin.

Dierenpark Amersfoort is heel servicegericht. Zo vind je op de website informatie over toiletten, rolstoeltoegankelijkheid, buggyverhuur en de aanwezige winkels en speeltuinen.

Deze dierentuin heeft iets unieks als buurpark: een echt Dinobos!Β Er is een stormbaan, kabelbaan en een tent waar je dinobotten kunt opgraven. Ook kun je een foto mailen van jou en een Dino naar je vrienden en natuurlijk heel veel dino’s ontdekken.

 

We geven absolute topgarantie voor een dagje Dierenpark Amersfoort. Bij het naastgelegen (pannenkoeken)restaurant De Kabouterhut zijn honden ook welkom. Ze zijn elke dag geopend en hebben voldoende plaatsen. Binnen en buiten.

 

kabouterhut bij dierenpark amersfoort

Niet elke hond kan mee naar een dierentuin. Sommige honden zijn angstig, of juist een tikje te enthousiast en dan is de combinatie met de wilde dieren niet optimaal. Bedenk dat hun reukvermogen veel sterker is dan het onze en als een hond niet van pup af aan gewend is aan een dierentuin, adviseren we u goed naar uw hond te kijken of deze het wel ok vindt in de dierentuin. Zo niet, kies dan een andere viervoetervriendelijke dagtrip op onze site. Er zijn er genoeg.

Advertenties

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Met de hond op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg, de hond gaat mee. Vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle hondenfans een handige blog.

2 Responses

Reacties zijn gesloten.