Koningin Julianatoren in Apeldoorn

viervoetervriendelijk

Fantastisch pretpark en zeer viervoetervriendelijk, dat is de beste beschrijving van het pretpark JulianatorenΒ bij Apeldoorn. Overal vind je waterbakken voor de viervoeters en achterin het park is een rustig gedeelte waar een behoorlijke speeltuin is voor de kinderen en daarnaast een picknickbos. Even uit de herrie, lekker aan een picknicktafel. Als je hond niet zo goed tegen geluid kan, is het een prima optie om achterin het park alles op een afstandje te bekijken, een stukje te wandelen of lekker lui in het zonnetje te zitten.

Er is een geweldig aanbod voor gezinnen, het gezinsabonnement. Dezelfde prijs, ongeacht het aantal kinderen, en tot 4 opa’s en oma’s mogen gratis mee! En zelfs het parkeren is gratis. Absoluut de moeite waard als de kinderen er geen genoeg van kunnen krijgen.Β Β Bestel hier tickets voor Julianatoren en pak 2 euro korting.

Het is een pretpark gericht op kleinere kinderen, maar ons nichtje van 16 die mee was had een TOPDAG!

 

 

 

 

Advertenties

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Met de hond op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg, de hond gaat mee. Vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle hondenfans een handige blog.