Hoge Veluwe in Gelderland

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

 

Het Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een wandelparel. Prachtig park, eindeloos wandelplezier. Er is zoveel te ontdekken, dat kun je niet in 1 dag. Het is de moeite waard om terug te gaan.
Het is niet overal toegestaan de hond mee te nemen, bijvoorbeeld bij het Kröller Muller museum, en in het park moet de hond aan de lijn. Toch staat dit park op onze site. Super mooi in elk seizoen. Veel te zien en te beleven.
Ga naar de website voor activiteiten agenda, online kaarten bestellen maar ook voor informatie om beschermer van het nationale park te worden. In het reglement van het park staat vermeld dat het niet is toegestaan dat kinderen onder de 12 jaar zonder begeleiding in het park verblijven. En dit is de viervoeters huisregel:

Art. 8 Huisdieren

  1. Huisdieren zijn toegestaan, mits fysiek aangelijnd. Het gebruik van een elektronische lijn of een alternatieve voorziening is niet toegestaan. Behalve in het Parkrestaurant zijn huisdieren in de gebouwen in het Park niet toegestaan.
  2. Andere (huis)dieren dan honden en paarden zijn niet toegestaan in het Park.

 

 

Eigenlijk is 1 dag op de Veluwe niet genoeg!

De IJsvogel

One comment

Reacties zijn gesloten.