Park Tivoli in Berg en Dal

Park Tivoli

60 jaar feest! Ga ook naar het Zomer Carnaval in Park Tivoli en geniet van alle feestelijkheden!

Het is al even geleden, maar wat hebben we hier een topdag gehad. Heerlijk een park voor de kleintjes. En de bossen aan de andere kant van de weg – prachtig. Kun je uren wandelen. Echt een viervoetervriendelijke toplocatie!

Park Tivoli is een gemoedelijk pretpark in Berg en Dal bij Nijmegen. Helemaal gericht op kinderen van 0-8 jaar. Parkeren kost een paar euro en absolute TOPDAG garantie kunnen we u verzekeren.

Er zijn botsautootjes, een zweefmolen, springkussens, klim- en klautertoestellen maar ook natuurlijk een achtbaan, trein, bootje varen en zelf autorijden. Aan alles is gedacht. Op het park is ook een minigolfbaan (gratis) voor de liefhebbers.

Natuurlijk kopen we ijsjes en patatjes. De hond kan prima mee, het is niet zo druk en het lawaai wat in andere pretparken ervaren wordt, is hier een stuk minder.

Bij het park is een eetgelegenheid en aan de overkant van de weg vind je de Heksendans, een pannekoekenrestaurant waar alles binnen en buiten is ingericht op het sprookjesthema. Een mooie afsluiting van de dag. Naast het restaurant loop je zo de bossen in om de mooiste wandelingen te maken met de hele roedel in een prachtig natuurlandschap.

 

Als er meer tijd is dan een dagje weg is het zeker aan te raden een overnachting in de buurt te boeken, om er een bijvoorbeeld een weekend van te maken. Een dagje Tivoli en een dagje lekker in de bossen wandelen. En als je heeeeeel goed kijkt, zul je kabouters vinden in het bos…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Samen op stap, samen op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg met de hond, vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle doggy viervoeters een handige blog.