VIERVOETERVRIENDELIJK

TOPDAG garantie | Wij zijn er zelf geweest!

Park Tivoli in Berg en Dal

park tivoli

Park Tivoli is een gemoedelijk pretpark in Berg en Dal bij Nijmegen. Helemaal gericht op kinderen van 0-8 jaar. Parkeren kost een paar euro en absolute TOPDAG garantie kunnen we u verzekeren. Er zijn botsautootjes, een zweefmolen, springkussens, klim- en klautertoestellen maar ook natuurlijk een achtbaan, trein, bootjevaren en zelf autorijden. Aan alles is gedacht. Op het park is ook een minigolfbaan (gratis) voor de liefhebbers. Bij het park is een eetgelegenheid en aan de overkant van de weg vind je de Heksendans een pannekoekenrestaurant waar alles binnen en buiten is ingericht op het sprookjesthema. Een mooie afsluiting van de dag. Naast het restaurant loop je zo de bossen in om de mooiste wandelingen te maken met de hele roedel in een prachtig natuurlandschap.

Als er meer tijd is dan een dagje weg is het zeker aan te raden een overnachting in de buurt te boeken, om er een bijvoorbeeld een weekend van te maken. Een dagje Tivoli en een dagje lekker in de bossen wandelen. En als je heeeeeel goed kijkt, zul je kabouters vinden in het bos…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Informatie

Dit bericht was geplaatst op maart 5, 2013 door in Entreeprijs 0-30 euro, leeftijd 0-4 jaar, leeftijd 4-8 jaar en getagd als , , , .

klik voor de video – mis het niet!

Why dogs were made

Why dogs were made

(C) 2013-2017 All rights reserved. Niets van deze site mag zonder toestemming worden gekopieerd.

KVK 34207277 | viervoetervriendelijk.nl

Blogstatistieken

  • 131,549 hits

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: