Pretpark De Valkenier in Valkenburg

Pretpark De Valkenier in Limburg

In het zuiden van Limburg is het altijd goed toeven, maar na al die boswandelingen en openluchtmusea wil je natuurlijk ook gewoon lekker spelen. Dat kan in het gezellige familie pretpark De Valkenier. Zeer betaalbaar en gastvrij. Een hele dag doorbrengen op dit park is geen probleem – er zijn zoveel verschillende attracties! Als je in de buurt woont, kun je beter een seizoenspas nemen. Je kunt boven de dinosaurussen in een helikopter een ritje maken, van de waterglijbaan af, of lachen bij de lachspiegels. Voor oudere kinderen zijn er botsautootjes en een spookhuis en veel meer.

Bezoek de website van het pretpark om alle attracties te bekijken.

Je kunt ook een ritje maken in hun eigen Valkenier treintje. Dat brengt je naar het stadje Valkenburg om daar de mooiste plekjes te zien. En als je nou nog meer wilt ondernemen, kun je een combi ticket kopen zodat je de stoomtrein kunt nemen bij de Miljoenenlijn. Een prachtige afsluiting van de dag!

Extra informatie: gedeelte van de speeltuin is ingericht voor gehandicapte kinderen en ook veel attracties zijn geschikt voor mindervaliden. De hond is zeer welkom. Dit geldt ook voor de stoomtrein, de hond kan mee en er is een rijtuig geschikt voor rolstoelgebruikers. Two thumbs up!

 

Advertenties

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Met de hond op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg, de hond gaat mee. Vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle hondenfans een handige blog.