Sterrenwacht in Hooghalen

sterrenwacht hooghalen

In Drenthe is een prachtige plek verstopt, de Sterrenwacht in Hooghalen. Voor alle fans van planeten en het zonnestelsel is dit een dagtrip die je niet mag missen. Een heerlijke omgeving met uren wandelplezier in de omliggende bossen van boswachterij Hooghalen, bij Westerbork. Je kunt via het Melkwegpad veel leren over de planeten en je kunt door het kijken naarย de enorm grote telescopen eindeloos fantaseren over exoplaneten, buitenaardse wezens, een reis naar Mars…

 

Het melkwegpad is goed begaanbaar en een kleine 2,5 km. Prima te doen voor de allerkleinsten. Halverwege is een redelijk grote zandvlakte, waar je heerlijk kunt rennen, spelen en picknicken met het hele gezin. Een dagje weg dat garantie biedt voorย de rust van de natuur, het voeden van de fantasie over het leven in het gehele zonnestelsel, of wellicht daarbuiten en een heerlijke combinatie van even helemaal eruit, ook nog iets leren en met de hond in het bos rennen. Wat wil een viervoetervriendelijk gezin nog meer?

Zowel parkeren als de toegang tot de bospaden is gratis. De hond mag los, maar houdt u vanzelfsprekend rekening met anderen. Het melkwegpad waar je alles kunt lerenย over de planeten is goed rolstoeltoegankelijk.

Sterrenwacht Hooghalen

Oย ja, als je met elkaarย gaatย praten via de schotels, maak dan een foto en mail die aan ons! Of plaats jouw foto op onze facebookpagina!

 

 

Advertenties

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Met de hond op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg, de hond gaat mee. Vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle hondenfans een handige blog.

1 Response

Reacties zijn gesloten.