Tuinen van Appeltern in Appeltern

Een prachtig tuinenpark vind je in Appeltern. Dat ligt in het landย van Maas en Waal, in de driehoek Oss, Nijmegen, Tiel. Het is een toplocatie, de route ernaar toe geeft al een vakantiegevoel, zeker als je vanuit de drukke Randstad komt. Bij de tuinen van Appeltern is ontzettend veel te zien en te ย doen. Het park is zeer rolstoelvriendelijk, hondvriendelijk en kindvriendelijk, hou de kleintjes wel in de gaten bij water – slootjes, vijvertjes, etc. Regelmatig worden er extra activiteiten georganiseerd, bezoekย hiervoor de website.ย Ook zijn ze te volgen op Facebook.

appeltern3

appeltern 1

appeltern 2

De Tuinen van Appeltern is niet alleen een plek voor tuinierfanaten. Het is voor iedereen zeer geschikt. Van fruitbomen tot watervallen, van kunst in de natuur tot alle soorten planten en bomen die je maar kunt bedenken. Tuinmeubels, planten, vijvers, een hele nieuwe tuin, alles is te zien en daardoor is het zo leuk om te bezoeken. Er is een redelijk groot restaurant – overdekt terras – en voor de allerkleinsten is er een heus Kabouterpad.

Absoluut de moeite waard, een dagje Appeltern. Er is zelfs een heuse Fluistertour!

 

Advertenties

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Met de hond op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg, de hond gaat mee. Vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle hondenfans een handige blog.