Ga je mee naar de speeltuin?

hondenspeeltuin Bello Rotterdam

In Rotterdam is de fantastische hondenspeeltuin Bello gevestigd. Toegang tot de hondenspeeltuinen is gratis en van 10 uur ‘s ochtends tot 8 uur ‘s avonds is het hondenparadijs geopend. Overdag is de speeltuin voorzien van hondenspeelgoed en diverse apparaten. De speeltuin is dan ook bemand met een Bello beheerder.

Baasjes kunnen zelfs koffie en thee krijgen, en de honden natuurlijk vers water en snoep. Hondvriendelijk uiteraard. Tevens wordt het assortiment uitgebreid met hondenriemen. Een heel leuk concept dat is neergezet door sociale mensen met een viervoetervriendelijk hart die op zoek waren naar een plek in de stad waar hun viervoeters zich helemaal kunnen uitleven. Daarbij is het een ontmoetingsplek voor buurtgenoten.

hondenspeeltuin Bello Rotterdam
hondenspeeltuin Bello Rotterdam

Op facebook zijn ze ook te vinden en er komt regelmatig een viervoetervriendelijke ondernemer langs zoals bijv. een dame van een hondentrimsalon. Viervoetervriendelijk.nl vindt dit idee super en we zijn benieuwd of meer van dit soort hondenspeeltuinen in Nederland zijn. Kijk voor meer informatie op de website www.hondenspeeltuinbello.nl

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Samen op stap, samen op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg met de hond, vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle doggy viervoeters een handige blog.