Schiphol (nabij Amsterdam)

Schiphol in Noord-Holland

Een dag naar Schiphol is een enorme belevenis voor kinderen, en de hond kun je gewoon meenemen. Zorg ervoor dat de viervoeter goed is uitgelaten en dat ie is aangelijnd en zich netjes gedraagt. Er is zoveel te zien en beleven op Schiphol. Je kunt er een uurtje vliegtuigspotten of een hele dag van maken. Voor de viervoeters wel zo leuk om het vlakbij gelegen Amsterdamse bos ook te bezoeken. Lukt dat niet, doe een rondje buiten de gebouwen. Bij Schiphol Plaza vind je veel winkels waar je heerlijk kunt shoppen met voldoende bankjes om even te zitten als je met de hond wacht.

Voor de kinderen is er een speurtocht – geschikt voor kinderen die kunnen lezen – klik hier voor meer info  over speurtocht Schiphol Plaza, of je maakt er een echt feestje van, bij voorbeeld op een verjaardag, alles wat je nodig hebt daarvoor bestel je hier:  Kinderfeestje Schiphol .

Op de website van Schiphol kun je alvast voorpret beleven met de kinderen: ga naar http://www.schipholjunior.nl/

 

Een dagje Schiphol is niet compleet zonder een bezoek aan de Fokker 100 op het Panoramaterras. Op het Panoramaterras kun je vliegtuigen kijken, een magische ervaring voor de (jonge) kinderen, die nog niet eerder zo dichtbij een vliegtuig zijn geweest. Ook kun je in een vliegtuig – Fokker 100 – zitten en de cockpit bekijken, meldingen van de verkeerstoren horen, plaatsnemen in de originele stoelen en een kijkje nemen in het bagageruim. Speciaal voor kinderen zijn er vliegtuigweetjes en raadsels om op te lossen.

TIP – je kunt de dag zo duur of goedkoop houden als je zelf wilt. Er is veel horeca, maar je kunt natuurlijk ook zelf een picnic houden. Houdt wel rekening met parkeergeld, dat loopt op.

TIP – als je hond niet goed tegen drukte of veel geluiden kan, kies dan een andere viervoetervriendelijke TOPDAG. Keuze genoeg op onze site!

 

 

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Samen op stap, samen op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg met de hond, vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle doggy viervoeters een handige blog.

1 Response

Reacties zijn gesloten.