Duinrell in Wassenaar

duinrell 1

Duinrell in Wassenaar is een overzichtelijk en ruim opgezet pretpark waar je echt van alles kunt beleven. Een grote, gezellige familiespeeltuin, een mini reuzenrad, alhoewel, wij vonden het best hoog! Een verkeerstuin, een zweefmolen, een treintje voor de allerkleinsten, rodelbanen voor de grote stoere kinderen. Speelgoed en snoep en patat is in overvloed aanwezig. Een sprookjesplein en grote terrassen, alles op een groot en heel groen terrein. Voldoende schaduwplekjes voor de viervoeters, die ook verwelkomd worden met bakjes water bij de aanwezige horeca.

Het eigen parkeerterrein is vrij groot. Door de mix van attracties, een goed toegankelijk park en het vele aanwezige groen is dit dagje weg zeer viervoetervriendelijk te noemen.

Bovendien is Duinrell niet al te ver van het strand dus als je er een heel weekend of een hele lange dag van wilt maken, kan dat.

 

 

Advertenties

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Met de hond op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg, hond mee. Vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle hondenfans een handige blog. Hier kun je onze eigen ervaringen lezen. We gaan naar dierentuinen, pretparken, musea, natuurgebieden. Overal waar de hond is toegestaan, daar kun je ons vinden.