Aardbeienland in Horst

aardbeienland limburg

Aardbeien, aardbeien, aardbeien

In dit prachtige, sprookjesachtige themapark kun je alles maar dan ook alles over aardbeien te weten komen. En dat niet alleen, je kunt ze plukken, zoeken, proeven en bewonderen. Het bestaat echt, het aardbeienparadijs! Kinderen tot 8 jaar beleven een geweldige dag en de hond mag overal mee.

Wat kun je er allemaal doen?

Puzzelen, een speurtocht, spelen in het kabouterbos, het aardbeienmuseumhuisje bekijken, de aardbeienlandwinkel bezoeken, heerlijke aardbeientaart eten op het aardbeienterras … of aardbeienjam, aardbeiensalade, aardbeiensnoepjes… Na een dagje Aardbeienland droom je nog weken van verse aardbeien met slagroom!

En โ€ฆ

Er is zelfs jaarlijks een Aardbeienprinsesverkiezing en je kunt er ook terecht met al je vragen over aardbeien. Je kunt met de buggy in het Kabouterbos en door het themapark richting de aardbeienvelden, waar je ’s zomers zelf kunt plukken! Wij hebben er een TOPDAG beleefd.

VierVoeterVriendelijk Advies:ย  zorg voor voldoende vers water en houdt de poepzakjes bij de hand in het prachtige Kabouter aardbeienland!

Voor meer informatie en de laatste nieuwtjes kun je natuurlijk de website bezoeken van Aardbeienland.

 

 

 

Advertenties

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Met de hond op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg, hond mee. Vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle hondenfans een handige blog. Hier kun je onze eigen ervaringen lezen. We gaan naar dierentuinen, pretparken, musea, natuurgebieden. Overal waar de hond is toegestaan, daar kun je ons vinden.

1 Response

Reacties zijn gesloten.