Aardbeienland in Horst

aardbeienland limburg

Aardbeien, aardbeien, aardbeien

In dit prachtige, sprookjesachtige themapark kun je alles maar dan ook alles over aardbeien te weten komen. En dat niet alleen, je kunt ze plukken, zoeken, proeven en bewonderen. Het bestaat echt, het aardbeienparadijs! Kinderen tot 8 jaar beleven een geweldige dag en de hond mag overal mee.

Wat kun je er allemaal doen?

Puzzelen, een speurtocht, spelen in het kabouterbos, het aardbeienmuseumhuisje bekijken, de aardbeienlandwinkel bezoeken, heerlijke aardbeientaart eten op het aardbeienterras … of aardbeienjam, aardbeiensalade, aardbeiensnoepjes… Na een dagje Aardbeienland droom je nog weken van verse aardbeien met slagroom!

En …

Er is zelfs jaarlijks een Aardbeienprinsesverkiezing en je kunt er ook terecht met al je vragen over aardbeien. Je kunt met de buggy in het Kabouterbos en door het themapark richting de aardbeienvelden, waar je ’s zomers zelf kunt plukken! Wij hebben er een TOPDAG beleefd.

VierVoeterVriendelijk Advies:  zorg voor voldoende vers water en houdt de poepzakjes bij de hand in het prachtige Kabouter aardbeienland!

Voor meer informatie en de laatste nieuwtjes kun je natuurlijk de website bezoeken van Aardbeienland.

 

 

 

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Samen op stap, samen op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg met de hond, vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle doggy viervoeters een handige blog.