Mei Maand Wandelmaand

In mei is het weer doorgaans het lekkerst voor wandelaars. Niet te koud, niet te warm en de avonden zijn lang zodat je prachtige wandelingen in de avond kunt maken. Gaat u ook lekker er op uit? Rijdt u dan ook een uurtje verder? Nederland kent vele mooie wandellocaties, met of zonder kunst. Maar ook in de dierentuin kun je heerlijk wandelen. Een overzicht van wandelpareltjes, waar iedereen een topdag kan beleven!

Er zijn veel wandelingen in ons land te maken, er zijn wandelkaarten, wandel apps, wandelingen met de boswachter. Niet overal is de hond toegestaan. Maar alle dagtrips hier op VierVoeterVriendelijk wel!

De wandelingen die wij hebben gemaakt waren leuk om te doen met kinderen en uiteraard viervoetervriendelijk.

Een overzicht:

 

Amersfoort – Dierenpark Amersfoort  – Een prachtige plek om lekker te wandelen en uiteraard genieten van alle dieren

Archeon – Dagje naar het verleden

Hilversum – Water en Zand Speeltuin – mooie wandelroutes

Nationaal Park Hoge Veluwe – geen gratis entree maar wel een natuurpareltje waar je je de hele dag kunt vermaken

Odapark in Venray – Kunst in het bos

Pyramide van Austerlitz – geschiedenis en natuur in één

Als jullie foto’s maken tijdens de wandelingen met de viervoeters en/of het gezin, stuur ze dan naar viervoetervriendelijk@gmail.com en wie weet vind je ze terug op de website! Wandelse!

 

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Samen op stap, samen op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg met de hond, vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle doggy viervoeters een handige blog.