Mei Maand Wandelmaand

In mei is het weer doorgaans het lekkerst voor wandelaars. Niet te koud, niet te warm en de avonden zijn lang zodat je prachtige wandelingen in de avond kunt maken. Gaat u ook lekker er op uit? Rijdt u dan ook een uurtje verder? Nederland kent vele mooie wandellocaties, met of zonder kunst. Maar ook in de dierentuin kun je heerlijk wandelen. Een overzicht van wandelpareltjes, waar iedereen een topdag kan beleven!

Er zijn veel wandelingen in ons land te maken, metย wandel apps, wandelingen met de boswachter. Niet overal is de hond toegestaan. Maar alle dagtrips hier op VierVoeterVriendelijk wel!ย De wandelingen die wij hebben gemaakt waren leuk om te doen met de kinderen.

Amersfoort – Dierenpark Amersfoortย  – Een prachtige plek om lekker te wandelen en uiteraard genieten van alle dieren

Archeon – Dagje naar het verleden

Hilversum – Water en Zand Speeltuinย – mooie wandelroutes

Nationaal Park Hoge Veluwe – geen gratis entree maar wel een natuurpareltje waar je je de hele dag kunt vermaken

Odapark in Venray – Kunst in het bos

Pyramide van Austerlitz – geschiedenis en natuur inย รฉรฉn

Als jullie foto’s maken tijdens de wandelingen met de viervoeters en/of het gezin, stuur ze dan naar viervoetervriendelijk@gmail.com en wie weet vind je ze terug op de website! Wandelse!