Pyramide van Austerlitz bij Woudenberg

Voor alle leeftijden geschikt, en zeer betaalbaar!

Een bezoek aan de  pyramide van Austerlitz is een belevenis voor het hele gezin en heeft absolute TOPDAG garantie.

Voor elk wat wils, kun je makkelijk zeggen. De kosten zijn zeer betaalbaar – om het monument te beklimmen kost per persoon een paar euro, en dat is inclusief entree tot het bezoekerscentrum.

Je kunt in je fantasie de Franse tijd – de obelisk is een eerbetoon aan Napoleon Bonaparte – herbeleven. Je kunt het ook zien als een dag weg met het gezin naar de prachtige bossen bij Woudenberg.

Boswandeling

Een leuke boswandeling kun je maken vanaf de parkeerplaats naar de pyramide (of er helemaal omheen), die je ook kunt beklimmen.

Als je uitgewandeld bent ga je lekker naar het restaurant van de
pyramide van Austerlitz bij de speeltuin waar je oerhollandse gerechten kunt eten, maar ook een pannenkoek en natuurlijk een broodje kroket.

Nostalgische speeltuin

De familiespeeltuin biedt plezier voor kinderen van alle leeftijden – ouderwetse familieschommels, klimrekken, maar er is ook een overdekt gedeelte met videogames voor de grotere kinderen. Ook kun je in een trein, botsautootjes en andere (betaalde) attracties.

Groot terras

Met goed weer kun je als ouders, en de hond aan je voeten, lekker op het grote terras gaan zitten en de kinderen kunnen zich helemaal uitleven.

Een dagje bij de pyramide van Austerlitz geeft het hele gezin cultuur, natuur en amusement mee.