Dinoland

dinoland

In Zwolle (dichtbij treinstation) vind je DinolandΒ – een TOP park voor kinderen van alle leeftijden. Zeer viervoetervriendelijk, overal staan waterbakken en er is ook een hondenuitlaatplaats. Dit park biedt veel voor jong en oud. Je kunt dino-minigolf doen, lekker in het zand graven op zoek naar dinobotten, wandelen in het dinopark waar je heel veel kunt leren over allerlei dino’s. Grote speeltuinen en voor de grotere kinderen zijn er de volgende activiteiten: een klimmuur, lasergamen en het superstoere hoogteparcours. Β Bij de 2 horecagelegenheden vind je grote terrassen, zowel binnen als buiten. En als het regent kun je je uitleven in het dinoland, een klimruimte voor kinderen vanaf 4 jaar.Β niet schrikken, maar elk uur is er een echte T-rex!

Parkeermunten bij de kassa. Een van onze favorieten!

 

 

Advertenties

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Met de hond op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg, de hond gaat mee. Vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle hondenfans een handige blog.

1 Response

Reacties zijn gesloten.