Ouwehands Dierenpark in Rhenen

Deze prachtige dierentuin in Rhenen is stiekem ons favoriete dagje weg. De dieren zijn fantastisch om te zien. Het Berenbos, waar beren en wolven wonen is spectaculair en de enorm grote water en zand speeltuin bij het restaurantje in het overdekte Ravotapia zijn een paar van de elementen die net even dat extra geven. De zeeleeuwenshow is altijd een feest. Deze dierentuin is bijzonder door de grote verscheidenheid aan diersoorten en de vele albinodieren die er wonen. En natuurlijk de gorilla’s en de olifanten. Voor kinderen zijn er veel speelplekken en is er veel te leren.Β DierentuinΒ Ouwehands DierenparkΒ is goed bereikbaar vanuit vele hoeken van het land.

Het is aan te raden om een jaarabonnement te nemen, bij 2 bezoeken of meer heb je het er al uit. Ook kun je dan beter een parkeerabonnement nemen, losse munt is prijzig. Door de ruime parkachtige indeling is het heel rustig voor honden om te wandelen. We kwamen dan ook veel viervoeters tegen.

TIP: dierentuinen zijn het gehele jaar geopend 7 dagen per week. Elk seizoen heeft eigen charmes.

Lees ook nog even onze Gedragsregels. Niet iedere hond voelt zich op het gemak in een dierentuin. Het beste is je viervoeter te laten wennen van jongs af aan. En als het niet gaat, er zijn vele andere TOPDAG reviews te vinden op VierVoeterVriendelijk.nl voor alle gezinnen met viervoeters!

 

 

Advertenties

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Met de hond op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg, de hond gaat mee. Vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle hondenfans een handige blog.