Park Plaswijck in Rotterdam – deel 1

In Rotterdam vind je de allerleukste speeltuin van Nederland. Alles wat je maar wilt kun je er vinden. Een rustig park om te wandelen of te picknicken, een dierenpark met rustige waterspeeltuin. Een flitsende waterspeeltuin, een treinrit over het hele park, springkussens, zelfs een rondvaartboot. En natuurlijk het skelterpark. Het is teveel om op te noemen, daarom maken we er een deel 1 en een deel 2 van.

In deel 1 Dierenwijck Β en Wandelwijck

Het park Plaswijck in Rotterdam is in 1923 opgericht als theetuin met dierenparkje, en inmiddels uitgegroeid tot familiepark van formaat. Plaswijckpark is het hele jaar geopend. Absoluut een van onze top 3 favorieten!

In DierenwijckΒ Β kun je bijzondere dieren ontmoeten, zoals otters, wallabies, mara’s en nandoes. Een bonte verzameling vogels en dieren, die jong en oud zal boeien.
Een heerlijke – en ook rustige – klim- en waterspeeltuin zorgt voor een hele dag speelplezier voor kinderen van alle leeftijden.
Bij de boerderijdieren kun je Oudhollandse spelletjes doen, zoals hoefijzer werpen en steltlopen, maar ook geitjes en konijntjes aaien. Zelfs een koe melken!

Wandelwijck
In dit behoorlijk grote, mooi aangelegde park waan je je in een oase van rust. Er is een picknickweide, een Engelse tuin met fonteinen, zwanen en mooie bloemen en er is een rosarium.

Het Plaswijck Park is goed rolstoeltoegankelijk (ook een aantal speeltuin onderdelen). De verhouding entreeprijs en aanbod van ingrediΓ«nten voor een TOP DAG uit is volgens VVV Management de beste!

 

 

Advertenties

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Met de hond op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg, hond mee. Vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle hondenfans een handige blog. Hier kun je onze eigen ervaringen lezen. We gaan naar dierentuinen, pretparken, musea, natuurgebieden. Overal waar de hond is toegestaan, daar kun je ons vinden.

1 Response

Reacties zijn gesloten.