legoland viervoetervriendelijk

Legoland in Billund, Denemarken

Fantastisch themapark, fun voor jong en oud. Hotel bij het park is ook viervoetervriendelijk.

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

Dit bekende themapark heeft meer dan 50 attracties voor alle leeftijden, van legobootjes waar de kleintjes in kunnen varen tot spectaculaire achtbanen en veel water-attracties. Kijk op de officiรซle website voor alle parades en shows.

Meer dan 58 miljoen legosteentjes

Mount Rushmore gemaakt van Lego, fonteinen met springend water, een hele dierentuin, zelfs een stukje Nederland compleet met molens, ophaalbrug en pakhuizen.

Paleizen, het Wilde Westen, een Japanse tuin; je kunt een wereldreis maken langs allerlei bekende gebouwen, kunstwerken of bekende stadsgezichten.

Het is zo mooi, dat je gewoon vergeet dat het allemaal van legostenen is gemaakt!

Reisartikelen.nl

Een giga speeltuin

Er is een duplo speeltuin voor de beginnertjes, en er zijn ook overdekte hallen waar je naar hartelust met lego kunt spelen. Vanaf een monorailtreintje kun je het hele park bekijken.

Er zijn genoeg zitjes en terrasjes, waar je even kunt uitrusten. Denemarken is een heel hondvriendelijk land, dat is ook in Legoland goed merkbaar.

TIP: Honden zijn ook welkom in het Legoland Hotel. En voor de grootste fans: op Legoland.com vind je info over Legoland parken in Dubai, California en Florida.