Park Plaswijck in Rotterdam – deel 2

plaswijckpark

In Rotterdam vind je de allerleukste speeltuin van Nederland. Alles wat je maar wilt kun je er vinden. Een rustig park om te wandelen of te picknicken, een dierenpark met rustige waterspeeltuin. Een flitsende waterspeeltuin, een treinrit over het hele park, springkussens, zelfs een rondvaartboot. En natuurlijk het skelterpark. Het is teveel om op te noemen, daarom maken we er een deel 1 en een deel 2 van.

In deel 2 de attracties in Plaswijckpark
Het park Plaswijck in Rotterdam is in 1923 opgericht als theetuin met dierenparkje, en inmiddels uitgegroeid tot familiepark van formaat. Plaswijckpark is het hele jaar geopend. Absoluut een van onze top 3 favorieten!

Als je in de buurt van Rotterdam woont, heb je mazzel. Met een abonnement kun je zo vaak als je wilt genieten in dit familiepark. Klimmen, skelteren, met mooi weer in de waterspeeltuin, in het treintje, in de draaimolen, op het springkussen, glijbanen, zwaanwaterfietsen, de katapult … je raakt nooit uitgespeeld. En als je al zelf kunt spelen, zet je je ouders op het terras. Bij minder mooi weer kun je ook terecht in het theater.

 

 

 

Advertenties

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Met de hond op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg, hond mee. Vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle hondenfans een handige blog. Hier kun je onze eigen ervaringen lezen. We gaan naar dierentuinen, pretparken, musea, natuurgebieden. Overal waar de hond is toegestaan, daar kun je ons vinden.

1 Response

Reacties zijn gesloten.