Boek hier Landal Hondenbungalows

landal hondenbungalow

Pak je voordeel en wees er op tijd bij. Heerlijk wandelen, lekker eten, mmm, nu al zin in!

Boek nu voor de zomervakantie bij Landal en pak 20% vroegboekkorting en met Pinksteren zelfs 30%!

Kies uw eigen aankomstdag bij Landal – bij een groot aantal parken kun je zelf kiezen welke dagen je verblijft bij Landal. Wij zijn groot fan en gaan ook altijd op stap met een Landal park als uitvalsbasis.

Landal heeft in 9 landen meer dan 85 parken. In Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije. De hond kan altijd mee en Landal heeft zelfs speciale hondenbungalows.

Op 8 van de parken van Landal GreenParks zijn speciale hondenbungalows. In Nederland is dat in het mooie Twente, op Landal Twenhaarsveld, Miggelenberg en Beach Resort Ooghduyne

Reisartikelen.nl

In Duitsland vind je maar liefst 4 parken met speciale hondenbungalows, uiteraard in prachtige wandelgebieden. Het prachtige Landal Wirfttal park is 2 uurtjes rijden vanaf Maastricht, en vanuit het park ben je in ruim een uur in het prachtige Vianden, in Luxemburg.

Lees hier onze review over
ons verblijf in de hondenbungalow op
Landal Wirfttal.

Het Landal Hochwald ligt in de buurt van het grootste nationale park van Europa, het Hunsrück-Hochwald. Het derde Duitse park is het Landal Salztal Paradies dat ook vlakbij een prachtig nationaal park is gelegen. Het prachtige park Dwergter Sand ligt op een klein anderhalf uur rijden van Emmen.

NIEUW: In België kun je een heerlijke vakantie beleven op het Landal park Village l’Eau d’Heure.