Oppas nodig? Ga naar Petbnb

Een dagje uit met hond en gezin is natuurlijk geweldig. Als jouw hond een keer niet mee kan dan is Petbnb.nl een website waar jij een goede oppas kan vinden. Petbnb presenteert zichzelf als alternatief voor vrienden of familie die op de hond passen en ziet zichzelf dus niet als concurrent van kennels en hondenpensions. Petbnb is met name ideaal voor jonge honden die niet naar een kennel kunnen of oudere honden voor wie een lange reis met het gezin heel vermoeiend is.

Op Petbnb vind je beoordeelde en getrainde hondenoppassen. Omdat er wel 1000 oppassen op Petbnb zijn aangemeld woont de oppas ook vaak in de buurt. Opvang vindt altijd plaats bij de oppas in huis met maximaal 2 andere logees.Β  Baasjes kunnen een oppas boeken voor een paar uur tot wel een aantal weken. De kosten verschillen per oppas maar reken er op dat een oppas met veel goede beoordelingen en vaste gasten iets meer rekent. Voor een dag opvang ben je tussen de 10 en 20 euro kwijt.

Heb jij zelf veel ervaring met honden en pas jij wel eens op?Β  Petbnb is nog op zoek naar goede oppassen. Je kan als oppas zelf aangeven op welk type hond je graag past of juist liever niet past. Ook kan je zelf jouw prijzen bepalen en natuurlijk zelf bepalen wanneer je beschikbaar bent.

Kijk ook eens op de blog van Petbnb. Daar vind je leuke tips en mooie verhalen. Absoluut de moeite waard.
honden-aan-het-water logo uitlaten
Advertenties