Een heerlijk dagje familiefun!

In Overijssel, in het plaatsje Hellendoorn ligt de favoriete speeltuin van mijn zoon. ‘Hier wil ik wonen!’ roept hij elke keer als we er zijn.

Speelpark Attractiepark Waterpark

Een heerlijke dag met het gezin is hier altijd gegarandeerd. Voor jonge en oudere kinderen is er zoveel te doen en beleven dat eigenlijk 1 dag niet genoeg is. Er is ook een gigantisch waterspeelpark bijgekomen met reuzengrote glijbanen.

De medewerkers zijn vriendelijk, je wordt overal goed geholpen en er zijn voldoende bankjes en schaduwplekken om even te zitten of te wachten, bij voorbeeld met de hond.

Ook is het avonturenpark Hellendoorn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Dreumesland

Voor de allerkleinsten is er Dreumesland, met prachtige attracties als zwanenbootjes, een treintje natuurlijk – dat boven alles rijdt, mooi uitzicht! – een mini reuzenrad, een waterspeeltuin.

Voor de grotere kinderen zijn er vliegende olifanten, een achtbaan, de wildwaterbaan en natuurlijk de reuzeglijbaan en de dinofietsen. En je kunt je eigen slushpuppy maken.

De oudste kinderen kunnen goud zoeken, in een supersnelle achtbaan en een vrije val attractie, de Montezuma’s Revenge!

Korting

Als je online tickets besteld, scheelt dat 1 euro per ticket. En als je van plan bent vaker dan 2 keer te gaan kun je beter een abonnement nemen. Bij familie abonnementen mogen opa en oma gratis mee!

Kijk hier voor tickets info Avonturenpark Hellendoorn.

Familiecamping de Vossenburcht
Tip De Vossenburcht is vlakbij – even lekker vakantie vieren

Het is niet de TOPDAG in de meest betaalbare categorie (met name de horeca is prijzig) maar absoluut een aanrader.

Jarig

Gewoon Genieten! En als je jarig bent, is entree gratis!

  • avonturenpark hellendoorn
  • dagje weg hond mee
  • Avonturenpark Hellendoorn

attractiepark met hond (12) Belgie (6) bos (4) buitenland (8) cultuur en educatie (6) dagje weg (5) dagje weg hond mee (80) denemarken (5) dierenpark (4) drenthe (6) duitsland (8) europa (4) gelderland (5) geschiedenis (3) holterberg (3) hond (4) hondenblog (5) hondenbungalow (3) hond toegestaan (20) Landal (9) limburg (7) luxemburg (3) museum (7) museumjaarkaart (8) natuur (11) nederland (8) noord-holland (10) openluchtmuseum met hond (6) overijssel (6) park (3) pretpark met hond (11) rcn (8) speeltuin (14) strand (10) themapark met hond (3) vakantie (12) vakantiehuisje met hond (6) vakantie met de hond (6) Vakantiepark met hond (4) viervoetervriendelijk (48) wandelen met de hond (7) wandelen met hond (5) zomer (3) zuid-holland (7) πŸ• (6)