Drievliet in Den Haag

familiepark drievliet

Bij Den Haag staat het gezellige familiepark Drievliet. Wij waren er op de 1e dag van het seizoen en hebben een absolute topdag gehad. Β Het park is ruim opgezet en overal zijn bankjes om even te zitten. Diverse picknicktafels en terrasjes maken het park extra gezellig. Op de website van Drievliet vind je informatie over alle attracties. KinderenΒ tot 1 meter lengte hebben gratis toegang.

Voor de allerkleinsten zijn er veel rustige attracties, en speeltuinen. Voor de grote kinderen is er meer dan voldoende achtbaan fun en met minder goed weer de 5D cinema of de games arcade.

Favorieten tijdens ons bezoek waren de Tijdmachine, de paardjes en de vele treintjes. Een bezoek aan het park staat garant voor een heerlijke dag. Volg onze Facebookpagina of InstagramΒ voor viervoetervriendelijke dagtrips. Ga je ook naar Drievliet, laat het ons weten en wie weet plaatsen we jouw foto #drievliet!

 

Β 

Advertenties

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Met de hond op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg, hond mee. Vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle hondenfans een handige blog. Hier kun je onze eigen ervaringen lezen. We gaan naar dierentuinen, pretparken, musea, natuurgebieden. Overal waar de hond is toegestaan, daar kun je ons vinden.