Speelnatuur van OERRR in ’s Graveland

Oerrr speeltuin

In het midden van het land – zo ongeveer – staat het bezoekerscentrum Gooi- en Vechtstreek van Natuurmonumenten. Er is veel te zien en te ontdekken.

Ernaast ligt de geweldige OERRR speeltuin waar kinderen kunnen klimmen en klauteren en de HELE dag kunnen spelen met water en zand. Dat blijft voor veel kinderen favoriet.

We hebben geen een vader of moeder gezien die het voor elkaar kreeg zijn of haar kind uit de speeltuin te halen zonder protest. De speeltuin is geschikt vanaf 4 jaar maar wij raden aan mee te gaan als je kind 4 of 5 jaar is. Parkeren gratis.

Leden van OERRR kunnen gratis spelen. Leden van Natuurmonumenten: 1 kind gratis. Kinderen vanaf 2 jaar betalen โ‚ฌ1,50. Groepen vanaf 5 kinderen graag vooraf aanmelden in het Bezoekerscentrum. Dat kan via T (035) 656 30 80.

De hond mag niet mee in de speeltuin maar kan uiteraard aan je voeten liggen op het enorme terras waar je heerlijk kunt genieten van koffie en meer.

De speeltuin gaat rond 5 uur dicht maar je kunt tot 8 uur ’s avonds lekker op het terras blijven zitten en heerlijk eten. In ieder geval in de zomermaanden.

Er starten diverse wandelingen vanaf het centrum in het prachtige omliggende natuurgebied. Voor de grotere kinderen kun je met een tablet of smartphone een natuur speurtocht doen. Aanrader! Je kunt uren wandelen hier als je wilt. Afhankelijk van wat je hond gewend is, kun je echt de hele dag hier lekker de natuur in!

Meer info Natuurmonumenten: Natuurmonumenten.nl

Meer info Oerrr: Speelbos Oerrr ’s – Graveland

Oerrr speeltuin
Speelnatuur van OERRR en Geogame park Gooi en Vecht