De Oerrr speeltuin in ’s Graveland

Oerrr speeltuin

In het midden van het land – zo ongeveer – staat het bezoekerscentrum Gooi- en Vechtstreek van Natuurmonumenten. Er is veel te zien en te ontdekken. Ernaast ligt de geweldige OERRR speeltuin waar kinderen kunnen klimmen en klauteren en de HELE dag kunnen spelen met water en zand. Dat blijft voor veel kinderen favoriet. We hebben geen een vader of moeder gezien die het voor elkaar kreeg zijn of haar kind uit de speeltuin te halen zonder protest. De speeltuin is geschikt vanaf 4 jaar maar wij raden aan mee te gaan als je kind 4 of 5 jaar is. Parkeren en toegang gratis.

De hond mag niet mee in de speeltuin maar kan uiteraard aan je voeten liggen op het enorme terras waar je heerlijk kunt genieten van koffie en meer. Β De speeltuin gaat rond 5 uur dicht maar je kunt tot 8 uur ’s avonds lekker op het terras blijven zitten en heerlijk eten. Β In ieder geval in de zomermaanden.

Er starten diverse wandelingen vanaf het centrum in het prachtige omliggende natuurgebied. Voor de grotere kinderen kun je met een tablet of smartphone een natuur speurtocht doen. Aanrader!

Meer info Natuurmonumenten: Natuurmonumenten.nl

Meer info Oerrr: Speelbos Oerrr ’s – Graveland

 

Advertenties

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Met de hond op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg, de hond gaat mee. Vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle hondenfans een handige blog.

2 Responses

Reacties zijn gesloten.