Aaaahhh de herfst – kleurenpracht en modder

viervoetervriendelijk wandel app

Deze foto’s zijn gemaild door Wendy – het is een route bij Bergeijk, Noord-Brabant bij de Belgische grens. Het wandelgebied (Natuurmonumenten) heet De Plateaux.

Is de herfst ook jullie favoriete seizoen? Wandelen met het gezin, inclusief de hond(en), doen wij het liefst in de herfst. De prachtige kleuren, de stilte in de natuurgebieden, en met een beetje mazzel kom je aardig wat bosbewoners tegen.Β  En na de wandeling lekker warme chocolademelk.Β  Er zijn veel wandelingen waar je uit kunt kiezen, de tijdschriften in de supermarkt staan vol artikelen over de mooiste wandelroutes.Β  Een paar persoonlijke favorieten: Drielandenpunt bij Vaals, Kasteeltuinen van ArcenΒ en het Archeon bij Alphen aan de Rijn.Β  In het museumpark Archeon kun je na 16.00 uur gratis naar binnen. Het park is prachtig aangelegd en prima geschikt voor een lekkere wandeling met je viervoeter.

Na de wandeling lekker nagenieten van de foto’s die je onderweg hebt gemaakt. Hier een selectie van foto’s die jullie met ons hebben gedeeld.

 

Voor de liefhebbers van wandelen in de Ardennen – lees hier alles over de Ardennentrails!

Advertenties

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Met de hond op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg, hond mee. Vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle hondenfans een handige blog. Hier kun je onze eigen ervaringen lezen. We gaan naar dierentuinen, pretparken, musea, natuurgebieden. Overal waar de hond is toegestaan, daar kun je ons vinden.