prehistorisch dorp eindhoven

Prehistorisch dorp in Eindhoven

Het Prehistorisch dorp in Eindhoven mag je niet missen. In dit prehistorische dorp vind je twee nederzettingen – Prehistorie en de Middeleeuwen – en je waant je in die tijd.

Alle medewerkers vervullen met verve hun historische rol en zien er prachtig uit. Aan elk detail is gedacht en dat maakt de sfeerbeleving gewoon TOP.

Voor kinderen is het een dagje uit om niet te snel te vergeten. Naast Oudhollands speelgoed om mee te spelen kunnen ze zelf koekjes maken en bakken, kaarsen maken, kleding passen in de weverij of kinderwijn drinken in de herberg.

De website van het museum is prachtig en er is ook een historische webwinkel. Hier vind je de mooiste replicaโ€™s, bijzondere cadeaus, artikelen die te maken hebben met de prehistorie en middeleeuwen en artikelen die te maken hebben met Eindhoven.

Die kun je natuurlijk ook allemaal in de winkel op het terrein van het museum vinden. Er is bijna ieder weekend wel iets te beleven, van kanovaren tot riddergevechten, ga voor je bezoek eerst even naar de website.

Het museum is tot eind oktober geopend, daarna gaan de deuren weer open in maart. Mis het niet en beleef een prachtige culturele dag!

Parkeren is gratis, bezoekers van alle leeftijden hebben het hier naar hun zin en voor de hond staat vers water klaar.

VIERVOETERVRIENDELIJKE TOPDAG GARANTIE!