Orchideeƫnhoeve in Luttelgeest

orchideeenhoeve

Een bijzondere beleving is gegarandeerd bij een bezoek aan de OrchideeĆ«nhoeve in Luttelgeest. 365 dagen per jaar is deze dagtrip te maken. U vindt er meer dan 2000 verschillende orchideeĆ«nĀ in hetĀ grootste overdekte tropische tuinencomplex van Europa, waar het binnen dus ook tropisch warm is!

En u vindt er niet alleen prachtige planten, maar ook veel dieren. Er is een grote vlindertuin; Ā veel flora en fauna bij elkaar. Lori’s die je mag voeren, vissen, schildpadden en leguanen, gekko’s en slangen. Heerlijke tropische temperaturen, je waant je in AziĆ« of elders in de tropen. Ideaal om in de winter te bezoeken, om lekker de warmte te voelen.
Er is heel veel te zien, van koikarpers tot tropische bloemen, watervalletjes, maar ook een grote collectie oude landbouwwerktuigen, die grote indruk maakt op kleine kinderen!

Verder kun je er lekker eten in het grote restaurant. Er is advies op maat voor iedereen met groene vingers en een winkel voor de orchideeƫnliefhebber. Kinderen kunnen een speurtocht doen, zich uitleven in het Mangrovebos Speelparadijs en bij andere activiteiten. Bezoek de website voor details. Gedurende het jaar zijn er diverse workshops of optredens in de Orchideeƫnhoeve. Je kunt er bij voorbeeld elkaar het jawoord geven. Een heerlijke kennismaking voor alle leeftijden met de tropen.

In de decembermaand is deĀ OrchideeĆ«nhoeve omgetoverd tot een sprookjesachtige kerstlocatie. Er is live muziek, een kerstmarkt en een speciale wandelroute. Klik hier voor alle informatie over Kerst bij de Orchideeenhoeve

TIP: Alle tuinen zijn rolstoeltoegankelijk, ook makkelijk met kinderwagens.
VierVoeterVriendelijk Advies: Houdt rekening met de wat oudere hond i.v.m. de hoge luchtvochtigheid en temperatuur en zorg voor voldoende drinkwater.

 

Advertenties

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Met de hond op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg, de hond gaat mee. Vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle hondenfans een handige blog.