friesland viervoetervriendelijk

Friesland

Dagje weg

Hondenlosloopgebied de Ballastplaat is een absolute aanrader. Een mooi startpunt is net over de grens in Groningen, het activiteitencentrum de Bosschuur. Daarvandaan kun je ook een Natuurwandeling maken met kleinere kinderen.

Lekker lang weg

Voor betaalbare vakantiebungalows of kampeerplaatsen ga je naar vakantieparkย RCN de Pottenย in Offiingawier ofย RCN de Roggebergย in Appelscha. Wil je lekker luxe en zijn jullie een waterfamilie? Ga dan naarย Villapark Sneekermeerย .De 50 luxe recreatievillaโ€™s met een eigen botensteiger of insteekhaventje liggen op drie landtongen aan het water vlakbij Sneek.

Voor alle camping fans zijn er RCN Vakantieparkenย (kamperen, huisjes, vakantievilla’s met aanlegsteiger)
Hou deย aanbiedingen en kortingenย in de gaten. Aanrader!

Advertenties