Friesland

Dagje weg

Hondenlosloopgebied de Ballastplaat is een absolute aanrader. Een mooi startpunt is net over de grens in Groningen, het activiteitencentrum de Bosschuur. Daarvandaan kun je ook een Natuurwandeling maken met kleinere kinderen.

Lekker lang weg

In Friesland kun je uren wandelen, van de natuur genieten. En als je daar meer dan 1 dag voor nodig hebt, kun je zo’n 80 viervoetervriendelijke vakantiehuisjes boeken. Laat je verrassen, boek vandaag via Vakantie in Friesland.

Voor betaalbare vakantiebungalows of kampeerplaatsen ga je naar vakantiepark RCN de Potten in Offiingawier of RCN de Roggeberg in Appelscha. Wil je lekker luxe en zijn jullie een waterfamilie? Ga dan naar Villapark Sneekermeer .De 50 luxe recreatievilla’s met een eigen botensteiger of insteekhaventje liggen op drie landtongen aan het water vlakbij Sneek.