RCN vakantie Friesland

Friesland

Friesland dagje weg hond mee

Friesland


Opย deze kaart

vind je viervoetervriendelijke locaties in Friesland

De allerleukste dagjes weg hebben we geselecteerd voor je. Wat ons betreft, geven wij een TOPDAG GARANTIE. Lees hier onder onze reviews.
๐Ÿพ En stuur ze gerust door! ๐Ÿพ

Scroll nog even verder, voor tips vakantiehuizen of parken.

Dagje weg

Attractiepark Duinenzathe

Voor elke leeftijd en voor ieder kind vind je attracties in Duinenzathe. Het park lijkt niet al te groot, toch vind je er heel veel attracties! Van helikopters en achtbanen tot draaimolens en springkussens.

Lachspiegels zijn altijd leuk en in de grote hal bij de horeca is ook genoeg te vinden. En… Het vroegere verkeerspark in Assen, is overgeplaatst naar Duinenzathe!

Drents-Friese wold – Natte Neuzenroute

Lekker lang weg

RCN De Roggeberg

Voor alle camping fans zijn er RCN Vakantieparken (kamperen, huisjes, vakantievilla’s met aanlegsteiger). Hou deย aanbiedingen en kortingenย in de gaten. Aanrader!

Voor betaalbare vakantiebungalows of kampeerplaatsen ga je naar vakantieparkย RCN de Pottenย in Offiingawier ofย RCN de Roggebergย in Appelscha. Lees hier onze review over dit enorm grote, heerlijk aan het Drents-Friese Wold gelegen vakantiepark.

Recreatieteam, Zwembad voor de kleintjes, een springkussen, en heerlijke speeltuin en in de directe omgeving prachtige wandelroutes en het gezellige familiepretpark Duinenzathe.

Zelf pizza’s bakken in je eigen steenoven op De Roggeberg

Vakantie aan het water

Wil je lekker luxe en zijn jullie een waterfamilie? Ga dan naar Villapark Sneekermeer. De 50 luxe recreatievillaโ€™s met een eigen botensteiger of insteekhaventje liggen op drie landtongen aan het water vlakbij Sneek.

Glamping

Als je houdt van kamperen op een bijzondere plek ga je natuurlijk voor glamping. In de vakantielodge Eneva 6 is de hond welkom.

๐Ÿพ “App de Dierenarts: altijd een dierenarts binnen handbereik”