Friesland

friesland viervoetervriendelijk


Op deze kaart vind je alle viervoetervriendelijke locaties in Flevoland

Dagje weg

Hondenlosloopgebied de Ballastplaat is een absolute aanrader. Een mooi startpunt is net over de grens in Groningen, het activiteitencentrum Lauwersnest. Daarvandaan kun je ook een Natuurwandeling maken met kleinere kinderen.

Lekker lang weg

Als je houdt van kamperen op een bijzondere plek ga je natuurlijk voor glamping. In de vakantielodge Eneva 6 is de hond welkom.

Voor betaalbare vakantiebungalows of kampeerplaatsen ga je naar vakantiepark RCN de Potten in Offiingawier of RCN de Roggeberg in Appelscha. Wil je lekker luxe en zijn jullie een waterfamilie? Ga dan naar Villapark Sneekermeer. De 50 luxe recreatievillaโ€™s met een eigen botensteiger of insteekhaventje liggen op drie landtongen aan het water vlakbij Sneek.

Voor alle camping fans zijn er RCN Vakantieparken (kamperen, huisjes, vakantievilla’s met aanlegsteiger). Hou de aanbiedingen en kortingen in de gaten. Aanrader!