Gelderland

Cactus Oase

Dagje weg

Cactus Oase in Ruurlo  

 

Koningin Julianatoren bij Apeldoorn 

 

Nationaal Park de Hoge Veluwe  

 

Nederlands Openluchtmuseum  in Arnhem 

 

Park Tivoli in Berg en Dal 

 

Tuinen van Appeltern in Appeltern 

 

Lekker lang weg

Op het heerlijk rustig gelegen recreatielandgoed De Ijsvogel in Voorthuizen (tussen Amersfoort en Apeldoorn) kun je een vakantiehuisje of chalet boeken maar ook kopen. En het is viervoetervriendelijk! In het rustige dorpje Epe vind je vakantiepark RCN de Jagerstee. Mooie uitvalsbasis voor de vele belevenissen op de Veluwe. Je kunt er kamperen, maar ook een huisje huren. Onze favoriet van Landal.nl in Gelderland is toch wel Rabbit Hill!

  

DeBoshoek.nl

De IJsvogel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Samen op stap, samen op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg met de hond, vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle doggy viervoeters een handige blog.