Cactus Oase

Gelderland

Dagje weg

Cactus Oase in Ruurlo                            Koningin Julianatoren bij Apeldoorn

Nationaal Park de Hoge Veluwe           Nederlands Openluchtmuseum  in Arnhem

Park Tivoli in Berg en Dal                     Tuinen van Appeltern in Appeltern

Wildpark ’t Aardhuis in Hoog Soeren

Lekker lang weg

Op het heerlijk rustig gelegen recreatielandgoed De Ijsvogel in Voorthuizen (tussen Amersfoort en Apeldoorn) kun je een vakantiehuisje of chalet boeken maar ook kopen. En het is viervoetervriendelijk! In het rustige dorpje Epe vind je vakantiepark RCN de Jagerstee. Mooie uitvalsbasis voor de vele belevenissen op de Veluwe. Je kunt er kamperen, maar ook een huisje huren. Onze favoriet van Landal.nl in Gelderland is toch wel Rabbit Hill!

  

DeBoshoek.nl

De IJsvogel