Gelderland

openluchtmuseum arnhem

Op deze kaart vind je alle viervoetervriendelijke locaties in Gelderland

Dagje weg

Cactus Oase in Ruurlo  

 

Koningin Julianatoren bij Apeldoorn 

 

Nationaal Park de Hoge Veluwe  

 

Nederlands Openluchtmuseum  in Arnhem 

 

Park Tivoli in Berg en Dal 

 

Tuinen van Appeltern in Appeltern 

 

Ruiter Men Arrangement

Lekker lang weg

 

Op het heerlijk rustig gelegen recreatielandgoed De IJsvogel in Voorthuizen (tussen Amersfoort en Apeldoorn) kun je een vakantiehuisje of chalet boeken maar ook kopen.

En het is viervoetervriendelijk! In het rustige dorpje Epe vind je vakantiepark RCN de Jagerstee.

Mooie uitvalsbasis voor de vele belevenissen op de Veluwe. Je kunt er kamperen, maar ook een huisje huren. Een prachtig en gezellig park is de Boshoek: Bungalows op De Boshoek voor iedereen: van 4 tot 20 personen.

 

Onze favoriet van Landal.nl in Gelderland is toch wel Rabbit Hill. Er zijn natuurlijk meer parken in Gelderland zoals Landal Coldenhove in Eerbeek, De Veluwse Hoevegaerde en Landal Heihaas in Putten en Landal Heideheuvel in Beekbergen, Landal Stroombroek in Braamt, Landal Miggelenberg in Hoenderloo  en Landal Landgoed ’t Loo.

  

 

 

 

 

Advertenties

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Met de hond op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg, hond mee. Vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle hondenfans een handige blog. Hier kun je onze eigen ervaringen lezen. We gaan naar dierentuinen, pretparken, musea, natuurgebieden. Overal waar de hond is toegestaan, daar kun je ons vinden.