Groningen

In Groningen kun je spectaculaire wandelingen maken. In het donker! Als je van sterren kijken houdt, is dit een absolute aanrader. Dit park is officieel een Dark Sky Park, daar zijn er niet veel van in de wereld. Heel bijzonder dus. Nationaal Park Lauwersmeer.

 

NP lauwersmeer dark sky park

Een overzicht van de 11 wandelroutes, de hond  is overal welkom, vind je hier. Er staat vermeld op welke routes de honden niet aangelijnd hoeven.

 

 

 

 

HONDENSHOPS EN MEER

Iris van Velzen – hondenfotografie (Bourtange)

 

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Samen op stap, samen op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg met de hond, vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle doggy viervoeters een handige blog.