Groningen

In Groningen kun je spectaculaire wandelingen maken. In het donker! Als je van sterren kijken houdt, is dit een absolute aanrader. Dit park is officieel een Dark Sky Park, daar zijn er niet veel van in de wereld. Heel bijzonder dus.Β Nationaal Park Lauwersmeer.

 

NP lauwersmeer dark sky park

Een overzicht van de 11 wandelroutes, de hondΒ Β is overal welkom, vind jeΒ hier. Er staatΒ vermeld op welke routes de honden niet aangelijnd hoeven.

 

 

 

 

HONDENSHOPS EN MEER

Iris van Velzen – hondenfotografie (Bourtange)

 

Advertenties

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Met de hond op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg, de hond gaat mee. Vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle hondenfans een handige blog.