noord holland viervoetervriendelijk

Noord-Holland

Op deze kaart vind je alle locaties in Noord-Holland

Dagje weg

Sprookjeswonderland in Enkhuizen  

 

Schiphol  

 

Amsterdamse bos  bij Amsterdam 

 

Zaanse schans in Zaandam 

 

Park Groenendaal in Heemstede  

 

Oerrr Speeltuin in ’s Graveland 

 

7 wandelroutes in ’t Gooi (route downloads, en info van het Goois Natuurreservaat)

Lekker lang weg 

Bungalowpark Zuiderzee is een van de kindvriendelijke vakantieparken in Nederland waar de hond ook van harte welkom is. Aanrader!

Het viervoetervriendelijke Villavakantiepark IJsselhof is het park voor natuurliefhebbers, gelegen aan het Ijsselmeer in het Noord-hollandse Andijk. Er is een natuurspeeltuin, je kunt er gaan vissen en je bent met een kwartiertje in Sprookjeswonderland.

Op het prachtige Texel vind je vakantieparken van De Krim. Je kunt hier een huisje boeken, kamperen of in een hotel verblijven. Twee honden kunnen mee, alleen in Hotel Molenbos 1 hond per kamer. Honden kunnen mee naar:

  • Vakantiepark De Krim | Hotel Molenbos | Bungalowpark ’t Hoogelandt | Texelcamping Kogerstrand  | TexelcampDogwash De Krim Texeling Loodsmansduin
  • Texelcamping De Shelter / Om de Noord

Op verschillende parken vindt u een hondenwasplaats en op Vakantiepark De Krim zelfs een speciale Dogwash! Texel is een parel voor natuurliefhebbers. Als je meer wil weten over wandeltips of andere activiteiten op dit prachtige eiland, bezoek dan de website van De Krim.

 

De Krim Texel

 

 

 

 

Advertenties