Noord-Holland

noord holland viervoetervriendelijk

Op deze kaart vind je alle locaties in Noord-Holland

De Krim Texel

Dagje weg

Sprookjeswonderland in Enkhuizen

Schiphol

Amsterdamse bos bij Amsterdam

Zaanse schans in Zaandam

Park Groenendaal in Heemstede

Oerrr Speeltuin in ’s Graveland

7 wandelroutes in ’t Gooi (route downloads, en info van het Goois Natuurreservaat)

 

Lekker lang weg 

Op het Landal Beach Resort Ooghduyne kun je een echte hondenvilla boeken. (Type 4CD). Honden zijn toegestaan op het strand van Julianadorp (aangelijnd).

Bungalowpark Zuiderzee is een van deย kindvriendelijke vakantieparken in Nederlandย waar de hond ook van harte welkom is. Aanrader!

Het viervoetervriendelijke Villavakantiepark IJsselhof is het park voor natuurliefhebbers, gelegen aan het Ijsselmeer in het Noord-hollandse Andijk. Er is een natuurspeeltuin, je kunt er gaan vissen en je bent met een kwartiertje in Sprookjeswonderland.

Villavakantiepark Ijsselhof

Op het prachtige Texel vind je vakantieparken van De Krim. Je kunt hier een huisje boeken, kamperen of in een hotel verblijven. Twee honden kunnen mee, alleen in Hotel Molenbos 1 hond per kamer. Honden kunnen mee naar:

  • Vakantiepark De Krim | Hotel Molenbos | Bungalowpark ’t Hoogelandt | Texelcamping Kogerstrand  | Texelcamp
    Dogwash De Krim Texel
    ing Loodsmansduin
  • Texelcamping De Shelter / Om de Noord

Op verschillende parken vindt u een hondenwasplaats en op Vakantiepark De Krim zelfs een speciale Dogwash! Texel is een parel voor natuurliefhebbers. Als je meer wil weten over wandeltips of andere activiteiten op dit prachtige eiland, bezoek dan de website van De Krim.

De Krim Texel
Advertenties