Noord-Holland

noord holland viervoetervriendelijk

Dagje weg

Sprookjeswonderland in Enkhuizen  

 

Schiphol  

 

Amsterdamse bos  bij Amsterdam 

 

Zaanse schans in Zaandam 

 

Park Groenendaal in Heemstede  

 

Oerrr Speeltuin in ’s Graveland 

 

7 wandelroutes in ’t Gooi (route downloads, en info van het Goois Natuurreservaat)


Lekker lang weg 

Het viervoetervriendelijke Villavakantiepark IJsselhof is het park voor natuurliefhebbers, gelegen aan het Ijsselmeer in het Noord-hollandse Andijk. Er is een natuurspeeltuin, je kunt er gaan vissen en je bent met een kwartiertje in Sprookjeswonderland.

Op het prachtige Texel vind je vakantieparken van De Krim. Je kunt hier een huisje boeken, kamperenDe Krim Texel - Vakantiepark De Krim of in een hotel verblijven. Twee honden kunnen mee, alleen in Hotel Molenbos 1 hond per kamer. Honden kunnen mee naar :

  • Vakantiepark De Krim | Hotel Molenbos | Bungalowpark ’t Hoogelandt | Texelcamping Kogerstrand  | Texelcamping Loodsmansduin
  • Texelcamping De Shelter / Om de Noord

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Met de hond op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg, de hond gaat mee. Vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle hondenfans een handige blog.