Overijssel

openluchtmuseum ootmarsum

Dagje weg

Avonturenpark Hellendoorn 


Dinoland
in Zwolle 

 

Natuurdiorama op de Holterberg 

 

Openluchtmuseum in Ootmarsum

 

Pretpark Slagharen   in Slagharen

Lekker lang weg

 

Op vier van de parken van Landal GreenParks zijn speciale hondenbungalows. In Nederland is dat in het mooie Twente, op Landal Twenhaarsveld.

Vakantiepark De Lindenberg

Een vakantiepark in de schitterende natuur. Een kleinschalig park waar per bungalow 2 huisdieren welkom zijn.

Bereikbaarheid
Vakantiepark de Lindenberg is 2 km vanaf de A1 gelegen. Hierdoor alsmede de centrale ligging in Nederland is het park zeer geschikt voor het maken van dagtrips. Ook heeft Holten een eigen trein station. De Lindenberg biedt haar gasten op aankomst en vertrek dagen een gratis shuttleservice aan van en naar het treinstation.

Doelgroep
Door de kleinschaligheid is het park zeer geschikt voor 50-80+ ers en gezinnen met jonge kinderen die juist de massa mensen op grote vakantieparken beu zijn. Ook de buitensporter is een zeer belangrijke doelgroep voor dit vakantiepark omdat de omgeving zich daar zo goed voor leent.

Let op: nu tijdelijk 15% korting voor 50plussers of jonge gezinnen, klik hieronder op de Lindenberg voor meer informatie.

En wie wil er nou niet naar themapark Slagharen. Boek hier je verblijf!

Hou je van kamperen? Ga dan naar camping De Vossenburcht bij IJhorst, tussen Meppel en Slagharen!

Familiecamping de Vossenburcht 

 

 

 

 

 

 

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Samen op stap, samen op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg met de hond, vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle doggy viervoeters een handige blog.

1 Response

Reacties zijn gesloten.