dagje weg hond mee

Overijssel

ย Dagje weg hond mee

Op deze kaart

vind je viervoetervriendelijke locaties in Overijssel

De allerleukste dagjes weg hebben we geselecteerd voor je. Wat ons betreft, geven wij een TOPDAG GARANTIE. Lees hier onder onze reviews. ๐Ÿพ En stuur ze gerust door! ๐Ÿพ

Scroll nog even verder, voor tips vakantiehuizen of parken.

Dagje weg

Avonturenpark Hellendoorn

Dinoland in Zwolle

Natuurdiorama op de Holterberg

Openluchtmuseum in Ootmarsum

Attractiepark Slagharen  in Slagharen

Restaurant Klein Afrika in Oldenzaal. Honden welkom binnen en op het terras, in de binnenspeelplaats en op het naastgelegen speelterrein van recreatiepark Hulsbeek.

Lekker lang weg

Dichtbij de bossen ligt het park De Hoge Hexel, in Twente. Een klein en rustig park, met prachtige 4, 6 of 8 persoons bungalows. Heel betaalbaar.

Speciaal voor paardenliefhebbers: Horstellerie Rheezerveen. Luxe vakantiewoningen, paardenstalling op eigen terrein.

Landal GreenParks

Op vier van de parken van Landal GreenParks zijn speciale hondenbungalows. In Nederland is dat in het mooie Twente, op Landal Twenhaarsveld.

 Vakantiepark De Lindenberg

Een vakantiepark in de schitterende natuur. Een kleinschalig park waar per bungalow 2 huisdieren welkom zijn.

Bereikbaarheid
Vakantiepark de Lindenberg is 2 km vanaf de A1 gelegen. Hierdoor alsmede de centrale ligging in Nederland is het park zeer geschikt voor het maken van dagtrips. Ook heeft Holten een eigen trein station. De Lindenberg biedt haar gasten op aankomst en vertrek dagen een gratis shuttleservice aan van en naar het treinstation.

Doelgroep
Door de kleinschaligheid is het park zeer geschikt voor 50-80+ ers en gezinnen met jonge kinderen die juist de massa mensen op grote vakantieparken beu zijn. Ook de buitensporter is een zeer belangrijke doelgroep voor dit vakantiepark omdat de omgeving zich daar zo goed voor leent.

Let op: nu tijdelijk 15% korting voor 50plussers of jonge gezinnen, klik hieronder op de Lindenberg voor meer informatie.

Camping De Vossenburcht

Camping de Vossenburcht

Hou je van kamperen? Ga dan naar camping De Vossenburcht bij IJhorst, tussen Meppel en Slagharen!

Vakantiepark Slagharen

Wie wil er nou niet naar themapark Slagharen. Boek hier je verblijf!

Glamping

Maar liefst 3 glamping locaties in Overijssel, klik op onderstaande bijzondere vakantiehuizen en lodges voor meer informatie.

Scandinavische lodge in Zuna

Regge cottage in Zuna

Reggehooiberg in Wierden

Buitenplaats Holten

Vakantiepark Buitenplaats Holten is een nieuw kleinschalig vakantiepark in Overijssel. Het park heeft een unieke ligging aan de voet van de Holterberg. Op het park zijn vijvers aangelegd waar luxe accommodaties aan grenzen. Het park is rustig, heeft een goede locatie voor activiteiten in de omgeving. Ook kinderen kunnen uitstekend terecht op Buitenplaats Holten. Het park is het gehele jaar geopend.

De accommodaties de Buizerd (4 personen), de Reiger (6 personen) en de Valk (4 personen) zijn viervoetervriendelijk. Je loopt zo het bos in!

๐Ÿพ “App de Dierenarts: altijd een dierenarts binnen handbereik”