Cactus Oase in Gelderland

Cactus Oase in Ruurlo

Bij Anny en Bert in belevingspark de Cactusoase beleeft iedereen een onvergetelijke dag. Groot en klein wordt zeer hartelijk welkom geheten, zeker ook de viervoeters. Het hele park is rolstoeltoegankelijk. Een mooie dagtrip, zeker ook in de winter. Het is een groot overdekt terrein, dus het droog en aangenaam in temperatuur (s winters circa 10 C). Er is ontzettend veel te zien en te beleven. Meer dan 2500 cactussoorten, een cactuspyramide, supergrote Aloรซ Vera planten, maar ook konijnen, parkieten, pony’s en een schildpad. In alles wat je ziet proef en zie een grote liefde voor wat hier is opgebouwd in de loop der jaren. De CactusOase is een uniek park, daar vind je er maar 1 van in Nederland.

Er is ook een miniatuur treinbaan voor de liefhebbers, er is nostalgisch speelgoed, indianenkunst en ook andere schilderwerken. Voor elk wat wils kun je zeggen. De locatie is te huur voor familiefotomomenten. Op de website van Anny en Bert vind je foto’s en video’s en veel informatie. Ook is er een ruime mogelijkheid voor combitrips. In elk seizoen weer anders, wel even bellen vantevoren dus.

Aanrader is bij voorbeeld het pannekoekenrestaurant op 5 minuten rijden, waar ook een doolhof naast is, en een kabouterwandeling kan worden gedaan in het naast gelegen bos. Ook daar is de hond zeer welkom. Een mix van activiteiten waar je een hele dag zoet mee bent – absolute TOPDAG garantie!

Dit unieke familiepark is gelegen in Ruurlo, dat is ongeveer halverwege tussen Enschede en Arnhem. Wij hebben ons er prima vermaakt, onze ogen uitgekeken en lekker koffie gedronken bij Anny in het selfservice restaurantje. De komende maanden staan in het teken van de wintershow bij de Cactus Oase.