Drielandenpunt in Vaals

drielandenpunt vaals

Wandelen is altijd een feest met viervoeters in huis, en al helemaal in de herfst als de prachtige kleuren tevoorschijn komen. ย De meest bijzondere plek om te wandelen in Nederland is natuurlijk het drielandenpunt in Vaals. Een belevenis voor ieder kind. Op een plek zijn waar je met een paar passen lopen in drie landen kunt staan! Op de berg is een goed restaurant, een groot doolhof met waterpret, en zelfs daar is de hond welkom! In de bossen op de berg mag de hond los. Absolute TOPDAG garantie!

Het doolhof en aangrenzende souvenirwinkel is voor passanten geopend van 1 april tot en met 1 november. De openingstijden zijn van 10 uur tot 18 uur.

 

Let wel op: de kassa sluit om 17 uur, dus zorg ervoor dat u op tijd binnen bent! Buiten deze periode gaan het labyrint en de souvenirwinkel open bij redelijk weer in vakanties en weekenden. Gemiddeld duurt een tocht door het labyrint 45 minuten. IN HET WEEKEND kun je dus altijd terecht. En de speeltuinย biedt aan alle kinderen fun garantie.

Natural Greatness Natuurlijk Hondenvoer

 

Bezoek de website van het Drielandenpunt voor entreeprijzen als je het labyrint in wilt. Op de site vind je ook twee wandelroutes, dat is meer geschikt voor gezinnen met honden in topconditie en oudere kinderen, het zijn rondjes van 12 kilometer. Maar wel bijzonder, langs oude grensposten …
twee wandelroutes vol historie : wandelroutes drielandenpunt

 

Een van de best gewaardeerde Landal Parken ligt om de hoek, park Hoog Vaals zit in de top 5 vanย Landal.nl
Boek direct hier:ย Landal Park Hoog Vaals.

 

 

 

Advertenties

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Met de hond op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg, hond mee. Vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle hondenfans een handige blog. Hier kun je onze eigen ervaringen lezen. We gaan naar dierentuinen, pretparken, musea, natuurgebieden. Overal waar de hond is toegestaan, daar kun je ons vinden.