openluchtmuseum arnhem

VierVoeterVriendelijk.nl bestaat 5 jaar!

De website VierVoeterVriendelijk.nl
bestaat nu 5 jaar!
Dat gaan we vieren met weggeefacties op Facebook!

Met veel liefde voor de hond, en uiteraard een leuke dag beleven, gaan we vaak op pad om reviews te kunnen schrijven en foto’s te maken. Inmiddels zijn er honderden (tussen de 500 – 1000 gemiddeld) views per dag en is de website voor veel bezoekers een handige site geworden waar je snel informatie op zoekt of een leuke tip als je even weg wilt. Talloze links zijn er inmiddels te vinden van websites van pretparken, musea maar ook vakantieparken of vakantiehuisjes verhuur. We zijn dan ook  behoorlijk veel tijd kwijt aan mailen, social media en uitzoeken van tips en informatie. Bijna dagelijks werken we aan de website.

Hoe werkt dat met die links die wij aanraden
Als je via de links waar we naar verwijzen een verblijf boekt of een toegangskaartje koopt, krijgen we een (heel) klein percentage commissie. Omdat de website voornamelijk werkt als informatie site, worden de berichten en links in die berichten wel veel bezocht, maar nauwelijks gebruikt voor boekingen. Dat is logisch, omdat je vaak even nadenkt voordat je besluit om een dagje weg te gaan of een weekend of weekje weg.

Jullie support
Wij willen jullie vragen, als jullie gaan boeken bij een van de vakantieparken die we aanraden, of een entreekaartje kopen voor pretparken (Bobbejaanland, Duinrell, Julianatoren, Slagharen) om te boeken via VierVoeterVriendelijk.nl. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden en het geeft ons een beetje vergoeding voor alle kosten en tijd die we nodig hebben om deze website in de lucht te houden.

Ratings
Een beetje support van jullie heeft dus groots effect! Wat ook helpt, is zoveel mogelijk jullie stem uit te brengen op de dagtrips die we per provincie aanraden, en de vakantieparken. Als er veel reviews worden gegeven (1-5 sterren) kunnen we mooie winacties houden met de vakantieparken of de pretparken, musea en andere mooie ‘dagje weg’ locaties. Helemaal mooi meegenomen, toch?

hartelijk dank!

namens het team,

Marlies