VierVoeterVriendelijk.nl bestaat 5 jaar!

dagje weg hond mee

Wij gaan op pad, maken foto’s en schrijven onze eigen review

Met veel liefde voor de hond gaan we vaak op pad om reviews te kunnen schrijven en foto’s te maken. Wij weten uit eigen ervaring hoe lastig het soms kan zijn om als gezin een dagje weg te willen, en je wilt ook gewoon je hond mee nemen. Omdat we niet echt een handige site konden vinden, met betrouwbare informatie en handige zoekfuncties hebben we er zelf een gemaakt.

Inmiddels zijn er honderden views per dag en is de website voor veel bezoekers een handige site geworden waar je snel informatie opzoekt of een leuke tip als je even weg wilt. Talloze links zijn er inmiddels te vinden van websites van pretparken, musea maar ook vakantieparken of vakantiehuisjes. We zijn dan ook behoorlijk veel tijd kwijt aan mailen, social media en uitzoeken van tips en informatie.

Hoe werkt dat met die links die wij aanraden
Als je via de links waar we naar verwijzen een verblijf boekt of een toegangskaartje koopt, krijgen we een (heel) klein percentage commissie.

Jullie support
Wij willen jullie vragen, als jullie gaan boeken bij een van de vakantieparken die we aanraden, of een entreekaartje kopen voor pretparken (Bobbejaanland, Julianatoren, Slagharen) om te boeken via VierVoeterVriendelijk.nl. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden en het geeft ons een beetje vergoeding voor alle kosten en tijd die we nodig hebben om deze website in de lucht te houden.

Ratings
Wat ook helpt, is zoveel mogelijk jullie stem uit te brengen op de dagtrips die we per provincie aanraden, en de vakantieparken. Als er veel reviews worden gegeven (1-5 sterren) kunnen we mooie winacties houden met de vakantieparken of de pretparken, musea en andere mooie ‘dagje weg’ locaties. Helemaal mooi meegenomen, toch?

Hartelijk dank voor jullie support, op naar de volgende vijf jaar!

namens het team,

Marlies