Prachtige foto van je hond

foto cadeau viervoetervriendelijk

Wie maakt er niet foto’s van zijn kinderen samen met de hond? Of alleen de hond – een portret of juist een actiefoto. Best nog moeilijk, om een foto te maken die net dat ene moment vastlegt. In het bos, of op het strand, of gewoon thuis. Er zijn natuurlijk hondenfotografen te vinden, die ervaren zijn in het werken met honden. Dat is best een middagje googlen waard. En als je dan die superleuke foto hebt, wil je die natuurlijk een mooi plekje geven in de woonkamer, de gang of de slaapkamer.

Wat moet je dan kiezen? Viervoetervriendelijk.nl heeft een fantastische partner gevonden in Photogifts.nl. Je kunt je mooiste foto laten afdrukken bij ons, klik hier hoe je kunt bestellen: Foto Cadeau. Er is keuze uit de volgende materialen: aluminium, canvas, dibond, houtblok, ofย plexiglas. Via VierVoeterVriendelijk.nl krijg je 10% korting! (met uitzondering van aanbiedingen of kortingsacties).

Wij kozen voor plexiglas (soort: helder. Wit wordt bij afdruk transparant). Dit heeft niet alleen de uitstraling van echt glas, maar door de combinatie van het diepte-effect en de lichtspiegeling van het materiaal lijkt het alsof jouw foto direct uit een museum komt.ย Deze foto gaat bij ons aan de muur in de gang, zodat iedereen die op bezoek komt de foto kan zien.

 

Advertenties