Speeltuin Groenendaal

In Heemstede (bij Haarlem) vind je speeltuin Groenendaaleen hele bijzondere, hij bestaat al meer dan 100 jaar!

De speeltuin is gebouwd op een heerlijke plek, midden in het bos. Omdat er een gloednieuw super klimtoestel is geplaatst was het hoog tijd weer een bezoek te brengen.

We hadden een heerlijke dag. Ondanks het warme weer konden de kinderen op bijna elk toestel spelen, door de aanwezige schaduw van de enorme bomen.

  • Speeltuin Groenendael8

Treintje voor de kleintjes

Overheerlijke patatjes – aldus onze jury – en natuurlijk ijsjes, limonade, taart zijn verkrijgbaar. Het is aan te raden om een zakje 50 cent en 1 euro muntjes mee te nemen: op verzoek gaat het treintje rijden voor de allerkleinsten.

  • Speeltuin Groenendael

Speeltuin en heerlijk wandelen

Je kunt met een water shooter spelen of zelf met water spelen in de verrassingswaterfontein. Op het ruime terras heb je goed zicht op de speeltuin en voldoende schaduw.

Naast de speeltuin is het wandelbos, een heerlijke plek om te wandelen, het hele jaar door. Een favoriete plek om met de hond op pad te gaan, we kwamen veel honden tegen. Ze kunnen lekker los rennen en er zijn verschillende ingangen. Makkelijkste is om via de parkeerplaats naast de speeltuin te starten.

  • viervoetervriendelijk wandel app
  • viervoetervriendelijk labrador in het bos
  • dagje weg hond mee
  • viervoetervriendelijk wandel app

Topdag garantie

Eerst lekker wandelen in het bos, daarna in de speeltuin. Blije hond, blije kinderen. Neem voor de zekerheid voldoende water mee voor de hond. Op de website van Speeltuin Groenendaal vind je alle informatie over prijzen, openingstijden en mogelijkheden voor feestjes.

  • Speeltuin Groenendael1
  • Speeltuin Groenendael6
  • park groenendaal
  • Park Groenendael in Noord-Holland

attractiepark met hond (12) Belgie (6) bos (4) buitenland (8) cultuur en educatie (6) dagje weg (5) dagje weg hond mee (80) denemarken (5) dierenpark (4) drenthe (6) duitsland (8) europa (4) gelderland (5) geschiedenis (3) holterberg (3) hond (4) hondenblog (5) hondenbungalow (3) hond toegestaan (20) Landal (9) limburg (7) luxemburg (3) museum (7) museumjaarkaart (8) natuur (11) nederland (8) noord-holland (10) openluchtmuseum met hond (6) overijssel (6) park (3) pretpark met hond (11) rcn (8) speeltuin (14) strand (10) themapark met hond (3) vakantie (12) vakantiehuisje met hond (6) vakantie met de hond (6) Vakantiepark met hond (4) viervoetervriendelijk (48) wandelen met de hond (7) wandelen met hond (5) zomer (3) zuid-holland (7) πŸ• (6)