Hond in beeld

Op de pagina Jullie Viervoetertjes staan vele prachtige foto’s – er is nog ruimte voor maar liefst 35 foto’s extra!

Wil jij ook in de eregalerij met een foto van je hond, of met het het hele gezin, stuur dan jouw topfoto naar viervoetervriendelijk@gmail.com.

Foto’s die wij ontvangen kunnen worden gebruikt op social media, in de nieuwsbrief of op de website. Door ons een foto te sturen, geef je daar toestemming voor.

Heb je er wel eens aan gedacht om een hondenfotograafΒ  in te huren? Een vak apart, een mooie dag om op terug te kijken en meestal fantastisch resultaat.

Elke foto die je zou willen afdrukken op plexiglas, of hout of dibond, kun je bestellen via VierVoeterVriendelijk.Β Vul eenvoudig het bestelformulier in, mail je foto en je ontvangtΒ  10% korting op je bestelling.Β Ook kun je kiezen voor aluminium of canvas.

Advertenties

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Met de hond op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg, hond mee. Vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle hondenfans een handige blog. Hier kun je onze eigen ervaringen lezen. We gaan naar dierentuinen, pretparken, musea, natuurgebieden. Overal waar de hond is toegestaan, daar kun je ons vinden.