Hond in beeld

viervoetervriendelijk wandel app

Op de pagina Jullie Viervoetertjes staan vele prachtige foto’s – er is nog ruimte voor maar liefst 35 foto’s extra!

Wil jij ook in de eregalerij met een foto van je hond, of met het het hele gezin, stuur dan jouw topfoto naar viervoetervriendelijk@gmail.com.

Foto’s die wij ontvangen kunnen worden gebruikt op social media, in de nieuwsbrief of op de website. Door ons een foto te sturen, geef je daar toestemming voor.

Heb je er wel eens aan gedacht om een hondenfotograafย in te huren? Een vak apart, een mooie dag om op terug te kijken en meestal fantastisch resultaat. Wij raden Eva voor 100% aan, zij vangt het karakter van nouw hond in een beeld. Prachtig!

Elke foto die je zou willen afdrukken op plexiglas, of hout of dibond, kun je bestellen via VierVoeterVriendelijk.ย Vul eenvoudig het bestelformulier in, mail je foto en je ontvangtย  10% korting op je bestelling.ย Ook kun je kiezen voor aluminium of canvas.

Advertenties