PetDrawingNL – Uit de kunst!

pet drawing

Pet Drawing is een vorm van portrettekenen, in dit geval door een 13-jarige die al haar hele leven tekent en gek is op dieren. Op haar YouTube kanaal kun je haar aan het werk zien.

Twee jaar geleden kreeg Lies een drawpad om ook op haar computer te kunnen tekenen. Wolven, vossen en katten, maar ook dieren in opdracht. Het werden er zoveel dat ze maar een site is begonnen. De tekeningen die zij maakt kun je bij voorbeeld inlijsten of op een beker, T-shirt of ander cadeautje laten printen.

Hoe werkt het?

“Het is heel gemakkelijk”, legt Lies uit. “U zoekt een mooie foto van uw dier, mailt die aan mij en ik maak een tekening met een zelfverzonnen achtergrond. Als u graag een bepaalde kleur achtergrond wilt of bloemetjes of zo kunt u dat ook zeggen. Zolang het maar niet te moeilijk is, want ik teken vooral graag en goed dieren. Ik werk alleen in de schoolvakanties, want verder moet ik veel huiswerk maken helaasโ€ฆ Zodra ik het geld heb ontvangen ga ik voor u aan de slag. U kunt ook kiezen om mij meerdere fotoโ€™s te sturen en dan maak ik een tekening. Het staat allemaal op de website.”

Wat is een pet drawing?

Een pet drawing is een digitale tekening om te printen en op te hangen, of te gebruiken als achtergrond op uw telefoon of computer. Superleuk als cadeautje voor dierenliefhebbers!

Advertenties