TIP: Boek direct! Steeds meer vakantieparken bieden een vuurwerkvrij Oud en Nieuw aan. Het is echt zo dat bij alle parken waar dat kan, je echt heel lang van tevoren moet boeken. Veel mensen boeken direct na hun verblijf voor het jaar daarop.

Waar is het rustig?

De beste parken op een rij:

Alle Vakantiehuisjes op Texel

Bungalow Specials

Landal Green Parks (Landal Miggelenberg, Landal Reevallis, Landal Hunerwold State, Landal Orveltermarke, Landal Duc de Brabant en Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad)

Fletcher hotels

vuurwerkvrij vakantieparken honden

DE TREND OM MET OUD EN NIEUW
NAAR EEN VAKANTIEPARK TE GAAN
WORDT DAN OOK IEDER JAAR GROTER.

VAAK BOEKEN DE MENSEN
AL EEN JAAR VAN TEVOREN
EEN HUISJE. 

De Krim vakantieparken op Texel

Ook op Texel kun je in alle rust Oud en Nieuw vieren. Camping Loodsmansduin bij Den Hoorn en het Nationaal Park Duinen van Texel biedt vuurwerkvrije arrangementen.

Een heerlijke manier om het jaar af te sluiten, eindeloos wandelen, en opwarmen in het gezellige restaurant of op je eigen vakantieplekje op de camping.

 • camping loodsmansduin texel
 • camping loodsmansduin texel
 • honden op de boot naar texel
 • vuurtoren texel
 • nationaal park texel
 • bordje camping texel
 • camping loodsmansduin texel

Landal Green Parks

Honden en vuurwerk, het zal nooit een goede match worden. Sinds een aantal jaren biedt Landal GreenParks – als een van de allereerste – de mogelijkheid om een vuurwerkvrije jaarwisseling te vieren voor gezinnen met honden.

Op deze parken kun je vuurwerkvrij Oud en Nieuw vieren:

Landal Miggelenberg
Landal Reevallis
Landal Hunerwold State
Landal Orveltermarke
Landal Duc de Brabant en
Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Ben je ook iemand die spontaan besluit Kerst of Oud en Nieuw ergens anders dan thuis te willen vieren en zoek je een viervoetervriendelijke locatie?

Check dan de Lastminutes en de Kerstarrangementen voor deze Landal parken!

Landal Hondenbungalows

Ga je niet weg tijdens de jaarwisseling maar wil je wel weten waar je optimaal kunt genieten tijdens een weekendje weg of een vakantie viervoeter? Er zijn hondenbungalows op diverse Landal parken. Lees hier onze review van Landal Wirfttal (ruim 3 uur rijden vanaf Utrecht)

 • landal hondenbungalow
 • landal hondenbungalow
 • landal hondenbungalow
 • Landal Twenhaarsveld hondenbungalow
 • plattegrond Landal
 • landal viervoetervriendelijk
 • landal viervoetervriendelijk
 • landal viervoetervriendelijk

Bungalow Specials

Er is steeds meer aandacht voor vuurwerkvrij Oud en Nieuw vieren, zo kun je op de website van Bungalow Specials ook een heel handig overzicht vinden. Ook hier geldt dat het de moeite waard is om heel ruim van tevoren te boeken.

Fletcher hotels

Wist je dat je in vrijwel alle Fletcher hotels je hond kunt meenemen?

Het gehoor van honden

Via deze link over het gehoor van honden wordt heel nauwkeurig verteld wat het verschil is tussen wat mensen kunnen horen en wat honden kunnen horen. Als je thuis bent dit jaar met de knallen en het siervuurwerk, denk daar dan even aan. Bezorg ook de viervoeters een mooi eindejaarsfeestje.

Door de angst voor de knallen gaan de meeste honden liever niet naar buiten. Doe het op tijd, en als de knallen losbarsten, blijf dan bij ze. Wissel elkaar af als je naar de buren gaat.

Assistentiehonden

In ons land zijn ook veel assistentiehonden. Dat zijn hulphonden of geleidehonden. Zij zijn getraind om bij hun baasje te blijven, en kalm te blijven. Dat wil echter niet zeggen, dat ze dan goed tegen vuurwerk kunnen. Hou rekening met alle honden rond de jaarwisseling.

attractiepark met hond (12) Belgie (7) bos (4) buitenland (8) cultuur en educatie (7) dagje weg (5) dagje weg hond mee (80) denemarken (5) dierenpark (4) drenthe (6) duitsland (8) europa (4) gelderland (5) glamping met hond (3) holterberg (3) hond (4) hondenblog (4) hondenbungalow (3) hond toegestaan (20) Landal (9) limburg (5) luxemburg (3) museum (8) museumjaarkaart (8) natuur (8) nederland (8) noord-holland (10) openluchtmuseum met hond (7) overijssel (6) park (3) pretpark met hond (10) rcn (8) speeltuin (14) strand (9) themapark met hond (3) vakantie (12) vakantiehuisje met hond (5) vakantie met de hond (5) Vakantiepark met hond (4) viervoetervriendelijk (49) wandelen met de hond (6) wandelen met hond (5) zomer (3) zuid-holland (7) πŸ• (8)