Honden Beelden

viervoetervriendelijk standbeeld hond

Wat een prachtige standbeelden worden er gemaakt van onze viervoeters! Deze eregalerij is niet af, iedereen die een foto heeft van een honden standbeeld is welkom om ons te mailen. Deze beelden zijn gemaakt van hout, brons en keramiek.

Je ziet hier standbeelden in Nederland, BelgiΓ« en Amerika.

 

Een aanrader is deze website over dierenkunst waar je ook wandelingen kunt downloaden.

Voor het prachtige verhaal over de superheld Balto kun je terecht op deze Wikipedia (Engelstalig).

Advertenties

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Met de hond op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg, hond mee. Vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle hondenfans een handige blog. Hier kun je onze eigen ervaringen lezen. We gaan naar dierentuinen, pretparken, musea, natuurgebieden. Overal waar de hond is toegestaan, daar kun je ons vinden.