December tips – Kerstsfeer en Winterfun

dagje weg hond mee

De feestdagen staan voor de deur, de Kerstvakantie geeft ruimte aan lekker op pad met het gezin, inclusief viervoeter natuurlijk!

Hieronder onze persoonlijke TOP 5:

Orchideeënhoeve – Winterdroom – de hele maand december omgetoverd in Kerstsferen met een kerstmarkt, workshops en Kaarsjesavonden. Kijk snel op welke data deze magische wandelingen beschikbaar zijn

Dierenpark Amersfoort – In de dierentuin is het altijd leuk. Het hele jaar door kun je er naar toe. In december mag je de Warme Winteravonden niet missen, dan kun je ’s avonds naar dit viervoetervriendelijke, sfeervolle dierenpark.

Phantasialand– Een magisch winterwonderspektakel kun je beleven in dit leuke pretpark net over de grens. Wintertraum mag je niet missen!

Archeon – Vier de winter in dit prachtige themapark. Er is een midwinterfair, een overdekte schaatsbaan en veel meer. In november, december, januari elk weekend geopend.

Sprookjeswonderland – Sprookjeswinterland – Een magische belevenis met zoveel lichtjes! Echt niet missen als je kinderen nog jong zijn, het is zo ontzettend leuk voor de kleintjes!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

About VierVoeterVriendelijk - de blog voor gezin en hond

Op VierVoeterVriendelijk.nl vind je tips, reviews over alles wat te maken heeft met jou en je hond. Met de hond op vakantie, lekker eten... ideale info site voor gezinnen met hond. Dagje weg, hond mee. Vakantiehuisjes, tips en reviews! Voor alle hondenfans een handige blog. Hier kun je onze eigen ervaringen lezen. We gaan naar dierentuinen, pretparken, musea, natuurgebieden. Overal waar de hond is toegestaan, daar kun je ons vinden.