honden fotoportret op zwarte achtergrond

Prachtig portret

ย Dagje weg hond mee

Vanaf 2019 werken we samen met topfotografe Eva van Deijk. Haar specialiteit en passie is dierenfotografie (honden, katten en paarden).

Gedurende het hele jaar nodigt ze je uit voor fotoshoots bij haar in de studio. Als je je hiervoor aanmeldt via VierVoeterVriendelijk, krijg je 5% korting. Hou dus goed onze website en social media in de gaten.

Het enige dat je hoeft te doen, is ons een mail sturen om je aan te melden. Vermeld je naam, de naam van je hond, hoeveel honden je hebt. Je krijgt dan een prijsopgave.

De volgende  fotoshoot is gepland in september

datum volgt

 

  • honden fotoportret op zwarte achtergrond
  • honden fotoportret op zwarte achtergrond
  • honden fotoportret op zwarte achtergrond
  • honden fotoportret op zwarte achtergrond
  • honden fotoportret op zwarte achtergrond
  • honden fotoportret op zwarte achtergrond

 

Maak kennis met Eva

Eva van Deijk dierenfotografie
(C) Carin du Burck Photography http://www.carinduburck.nl

“Alhoewel ik mezelf kan omschrijven als allround fotograaf, ligt mijn hart bij het fotograferen van dieren. Het mooiste aan deze vorm van fotografie vind ik dat dieren zich niet laten regisseren, maar ze vooral geregistreerd moeten worden. Je moet werken met wat je van ze krijgt. Dit brengt een extra uitdaging met zich mee, wat voor mij het fotograferen alleen maar leuker maakt. Een hond neemt een belangrijke plek binnen een gezin in. Ze zijn niet alleen ontzettend trouw, maar brengen ook een hoop gezelligheid en vreugde met zich mee. Redenen genoeg om dit harige en geliefde gezinslid te vereeuwigen op een mooie foto. Ik maak in de professionele fotostudio in Zwijndrecht dan ook graag een portret van uw hond.”

ย Dagje weg hond mee