Wat hebben we genoten!

Een ding is zeker, een weekend is veel te kort. Er valt zoveel te beleven en ontdekken in deze prachtige omgeving. Op het park zelf is van alles te doen, er is een binnenzwembad, een minigolf baan, een springkussen, een hondenparcours en een restaurant. De receptie is gevestigd in het parkwinkeltje.

De hondenbungalows staan op een heuvel, het park is vrij groot en uitgestrekt. Beneden zijn er ook cabins aan het riviertje.

De foto’s geven een goede sfeerimpressie. Het welkom is hartverwarmend, met een verrassing voor de hond, een comfortpakket in het huisje (aanrader!) en de medewerkers bij de receptie spreken Nederlands.

Lees verder onder de fotogalerij: tips voor een dagje weg in de omgeving

In het huisje is een hondenmand, een hondenhanddoek, drink- en etensbak. In het winkeltje allerlei speelgoed, riemen en hondenvoer.

De tuin is afgezet met een hoog hek, er is een hondendouche buiten, naast de voordeur en er is ook een hondendouche onderaan de heuvel, dichtbij de receptie.

Bekijk hier de Last Minutes Landal Wirfttal (kies Duitsland en In de bergen) – vier de zomer!

 • Landal Wirfttal parkshop
 • Landal Wirfftal review5
 • Landal Wirfttal dog wash
 • Landal Wirfftal review9
 • Landal Wirfftal review12
 • Landal Wirfttal review13
 • Landal Wirfttal restaurant
 • Landal Wirfttal
 • landal comfort pakket
 • Landal Wirfftal review25
 • Landal Wirfttal restaurant

Tips: wat kun je doen in de omgeving

Phantasialand is drie kwartier rijden van het park

In dit bekende pretpark zijn viervoeters welkom. Sommige attracties maken veel lawaai, je hond moet daar natuurlijk wel tegen kunnen. Het is erg groot, er zijn genoeg rustige plekjes te vinden. Neem contant geld mee, om te parkeren (service is niet van het park) en voor de zekerheid. Niet alles gaat daar met contactloos betalen.

Het Eifelpark is een klein uurtje rijden van het park

 • wolven dal in het Eifelpark
 • Eifefpark viervoetervriendelijk
 • Eifefpark viervoetervriendelijk
 • Eifefpark viervoetervriendelijk
 • dagje weg hond mee

Wat te doen op 30 minuutjes rijden

In de directe omgeving vind je het Adler- und Wolfspark, waar je adelaars en wolven (grootste wolvenpopulatie in Europa, volgens de buren op het park) kunt zien. Het ligt in Pelm, op een half uurtje rijden.

Een half uurtje de andere kant op, vind je het park KakushΓΆhle, waar je terug gaat in de tijd. Grotten, geschiedenis (van Neandertalers tot de Kelten), natuur …

Natuurcentrum Eifel, ook half uurtje rijden, in Nettersheim, is een aanrader voor fans van fossielen, archeologie en geologie. Elke zondag organiseren ze belevenisdagen. En je kunt er heerlijk wandelen.

Een ander park, ook half uurtje rijden, wat je eigenlijk niet mag missen is het Greifvogelstation en Wildfreigehege Hellenthal.

attractiepark met hond Belgie bos buitenland cultuur en educatie dagje weg dagje weg hond mee denemarken dierenpark drenthe duitsland europa gelderland geschiedenis holterberg hond hondenblog hondenbungalow hond toegestaan Landal limburg luxemburg museum museumjaarkaart natuur nederland noord-holland openluchtmuseum met hond overijssel park pretpark met hond rcn speeltuin strand themapark met hond vakantie vakantiehuisje met hond vakantie met de hond Vakantiepark met hond viervoetervriendelijk wandelen met de hond wandelen met hond zomer zuid-holland πŸ•