Google maps

Op de kaart

Op onze website vind je reviews van viervoetervriendelijke locaties. Wij zijn overal geweest en gebruiken eigen foto’s (en we ontvangen foto’s die we rechtenvrij mogen gebruiken).

Om het onze website bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we eigen kaarten in Google maps, die je gewoon kunt volgen met je eigen Google account.

Voorbeeld: Noord-Holland

In elke provincie pagina vind je de link bovenaan.

Provincies

Je kunt op veel verschillende manier zoeken op de site, via de zoekbalk, op categorie en op thema, via de inhoudsopgave, via de provincie pagina’s.

Ook is er een aparte pagina Buitenland en een over Vakantiehuizen. Je vindt de informatie over vakantiehuizen ook terug in elke provincie pagina onder Lekker lang weg.

Om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken, geven we ook aan wat de gemiddelde entreeprijs voor een gezin met hond en voor welke leeftijd de dagtrip geschikt is.

Google

Je hoeft maar 1 keer een provincie kaart van VierVoeterVriendelijk te volgen op Google maps, de kaart wordt automatisch bijgewerkt. Iedere maand voegen we nieuwe locaties toe. Je kunt ook de totale kaart van VierVoeterVriendelijk volgen, daar staan alle locaties op die op de website worden vermeld.