Canvas bestellen

Dit jaar is het precies 110 jaar geleden dat Vaderdag is geรฏntroduceerd. Een trotse dochter wilde haar vader eren voor zijn doorzettingsvermogen als single vader.

Een bijzonder verhaal, je kunt er meer over vinden op Google onder ‘Sonora Smart Dodd‘ (de dochter).

Tegenwoordig is het een gewoonte geworden om een cadeautje te geven voor Vaderdag. Altijd die barbecue set, een wijnproeverij of dagje karten, een nieuw shirt, kan dat niet anders?

Aan de muur

Vaders worden heel blij van mooie herinneringen, vastgelegd in een topfoto. Dat hebben wij gedaan!

Bij Foto op Canvas.nl kun je in allerlei formaten laten afdrukken. We vonden het heel moeilijk om te kiezen. Foto op Canvas.nl is gespecialiseerd in het printen van je foto’s op canvas.

De klantenservice heeft ons geholpen door de foto check te doen (zit standaard bij je bestelling), zodat je zeker weet als je een groter formaat bestelt, dat de foto scherp is. De foto was heel erg goed verpakt en werd snel geleverd.

Op de muur

Ook een leuk idee is Fotobehang van fotobehangfactory.nl. Je kunt kiezen voor 1 meter behang, maar ook een hele muur. Dat lijkt ons wel wat. Zoveel mooie wandelfoto’s om uit te kiezen, dan heb je gewoon het bos in de woonkamer, waar je met je hond wandelt. Gaaf!

Deze herinneringen aan de muur zijn natuurlijk altijd leuk om te geven, en heel betaalbaar ook.

attractiepark met hond buitenland dagje weg hond mee duitsland hond toegestaan Landal museumjaarkaart natuur nederland noord-holland pretpark met hond rcn speeltuin strand vakantie viervoetervriendelijk