Dogosaurus

Dogosaurus Dinopark Twente

Deze zomer kun je op vliegbasis Twente een fantastisch avontuur beleven. In het Dinopark ontmoet je veel dinosaurussen. Natuurlijk zit er een T-Rex tussen, je leert rennen en springen als een dino en je kunt de wetenschappers uit Jurassic Park ontmoeten.

Als je wilt kun je een speurtocht doen en meehelpen bij de fossielen opgraving. En je kunt in de militaire bunkers komen!

Raptors and Rexies

Iedereen die dino’s leuk, interessant of super cool vindt, moet hier echt naar toe. Een Dogosaurus hebben we niet kunnen vinden, maar wel de Stegosaurus, raptors, Carnotaurus en natuurlijk de Pterodactylus. En een Patatosaurus.

Volg de Facebookpagina van Dinopark Twente Airport voor de laatste nieuwtjes. Kijk ook even naar ons videoverslag over dit leuke, viervoetervriendelijke Dinopark.

  • dinopark vliegbasis twente
  • dinopark vliegbasis twente
  • dinopark vliegbasis twente
  • dinopark vliegbasis twente
  • dinopark vliegbasis twente

Prachtig groen

Het park is vrij groot, en is een heerlijk groen wandelterrein. Er zijn geen geluiden (attracties, muziek) en daardoor extra prettig voor de viervoeters. Sommige dino’s bewegen en laten van zich horen, heeft jouw hond wel eens oog in oog gestaan met een brullende dino?

Dino track

In het begin van het park is een Dino track pad, dat gaat vrij steil omhoog aan het begin (en bij het eind naar beneden). Dat raden we niet aan voor de allerkleinsten, en ook niet voor de senior viervoeters. Zij kunnen je volgen beneden op het pad, dat er naast ligt.

De entree is 12,50 p.p. (vanaf 3 jaar) en parkeren kost 4 euro. Deze prijzen gelden als je online tickets koopt. Dat bespaart je niet alleen wachten bij de poort maar ook 2 euro per persoon. Alle rangers die de speurtocht hebben gedaan (er zijn er 2, een voor jongere kinderen en een voor 8+) krijgen natuurlijk een Dino Diploma.

Er is een restaurant, een winkeltje en voldoende parkeergelegenheid. Dit Dinopark is te bezoeken van 13 juli t/m 25 augustus, mis het niet!