duinrell camping

Kamperen bij een attractiepark: Duinrell ๐Ÿ•

Kamperen bij een attractiepark – op vakantie, hond mee

Kamperen bij een attractiepark

Ben jij een camping fan? En heb je kinderen die het liefst elke dag naar een pretpark willen? Dan heb je in Nederland een gouden vakantie. In Zuid-Holland ligt het vakantiepark / attractiepark Duinrell.

Duinrell Budget Duingalow
Duingalow

Duingalow of campingplek

Je kunt een vakantie boeken in een luxere duingalow, waar de hond gezellig mee naar toe kan. Er zijn in totaal 17 hondvriendelijke Duingalows. Het meubilair en de vloer zijn erop aangepast. Of je kunt kiezen uit een van vele kampeerveldjes op de reusachtige camping.

Op Duinrell is er voor iedere kampeerder een geschikte kampeerplaats met de gewenste faciliteiten. Van afgelegen in het bos en duin tot gezellig in de drukte aan de rand van het attractiepark.

In het zomerseizoen (april – oktober) is onbeperkt toegang tot het attractiepark inbegrepen en voor het Tikibad geldt een reductieprijs van 4,00 p.p. voor twee uur.

Van november tot april is het attractiepark gesloten en krijgen gasten onbeperkt toegang tot het tropische Tikibad tijdens het vakantieverblijf. Heerlijk toch?

Wij verbleven in een duingalow voor een lang weekend – dat was eigenlijk veel te kort! Lees er alles over op onze eigen Duinrell pagina.

Op het park zelf kun je je de hele dag vermaken. Het is behoorlijk groot en je vindt er attracties voor alle leeftijden. De speeltuin is pure nostalgie en is heerlijk groot. Het park is rustig, groen en er zijn veel bankjes waar je even kunt zitten, of wachten met de hond.

speeltuin Duinrell

Wij houden zelf van wandelen, rust, de natuur in. Op Duinrell ga je langs de rodelbaan het park uit en zo het duingebied in. Op de uitzichttoren kun je het strand zien!

duinrell bos
uitzicht vanaf de uitkijktoren bij Duinrell

In de omgeving is meer dan genoeg te doen. Kijk bij onze pagina Zuid-Holland voor tips.

Een weekend of weekje Duinrell raden we van harte aan. Gezellige sfeer, ontelbare mogelijkheden voor entertainment, vermaak, natuur uitstapjes. En absoluut betaalbaar.