Hallo, ik ben Twinkle

Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Twinkle. Ik ben een senior Jack Russell van 15,5 jaar oud. Sinds dat ik een jaar of 7 was behoor ik tot mijn nieuw gezinnetje bestaande uit mijn baasje Jan-Willem en vrouwtje Claudia.

Mijn vrouwtje ken ik echter al sinds ik een pup was, want ik behoorde eerst tot een achternichtje van haar.

Echter door omstandigheden ben ik gaan lobbyen, eerst door op vakantie te gaan, om bij mijn huidige baasjes te komen wonen. En jawel, het lukte! Sinds die tijd ben ik met mijn tweede jeugd bezig.

twinkle in a boat viervoetervriendelijk

Met de trein


We ondernemen van alles! Zo ga ik ieder jaar mee naar het Drakenbootfestival hier in onze woonplaats Helmond (ons hele gezinnetje is import) en dat vind ik leuk om te zien! Iedere week mag ik ook een keer mee met de trein naar opa & oma (mijn baasjes hebben verder geen mensenkinderen) in Oisterwijk en hier word ik schandelijk verwend.

Twinkle in de trein

Zandbak

Als het goed weer is gaan we wandelen in de Loonse en Drunense Duinen. Een hele grote zandbak waar ik graag in speel. En als ze dan een balletje zijn vergeten, speel ik gewoon met een grote dennenappel!

twinkle blog viervoetervriendelijk

Het liefst ga ik naar de zee, maar eigenlijk maakt het me niks uit als ik mijn baasjes maar bij elkaar heb en dan geniet ik heel erg. En dan die ene foto samen met mijn baas … tja dat was de voor eerste keer naar de McDonalds. Ik heb van mijn vrouwtje toen een kinderijsje gekregen … Ze zorgen heel goed voor me, maar krijg ook helaas gewoon honden eten hoor.

twinkle eet ijsje

Onvoorwaardelijk


Enkele jaren geleden zijn we met z’n allen naar Giethoorn geweest. Officieel mocht ik helemaal niet in de boot, maar in de rugzak werd ik oogluikend toegestaan. Tja wie kan nu mijn lieve oogjes toch weerstaan … Alleen is het wel vermoeiend … Ook mag ik vaak mee op vakantie.


Ik ben helaas wel al enkele jaren ziekjes. Ben twee keer geopereerd aan melkklierkanker. Echt een vervelende ziekte… Helaas heb ik het nog steeds, maar vanwege mijn leeftijd word ik niet meer geopereerd. Ik kan niet goed meer tegen de narcose, helaas … Zolang ik nog lekker kan genieten van mijn leventje en geen pijn heb blijven mijn vrouwtje en baasje goed voor me zorgen en als de tijd komt weet ik zeker dat ze me ook tijdens het afscheid zullen begeleiden en me never nooit zullen vergeten. Dat weet ik zeker…Ik hou onvoorwaardelijk van ze…

Wil je ook een maand lang op de cover van de website en onze facebookpagina?

Mail ons op viervoetervriendelijk@gmail.com met je verhaal en 5 a 6 foto’s. Alleen horizontaal of panorama foto’s.

Lees ook de verhalen van Melle, Zilver en Knut.

attractiepark met hond Belgie bos buitenland cultuur en educatie dagje weg dagje weg hond mee denemarken dierenpark drenthe duitsland europa gelderland geschiedenis holterberg hond hondenblog hondenbungalow hond toegestaan Landal limburg luxemburg museum museumjaarkaart natuur nederland noord-holland openluchtmuseum met hond overijssel park pretpark met hond rcn speeltuin strand themapark met hond vakantie vakantiehuisje met hond vakantie met de hond Vakantiepark met hond viervoetervriendelijk wandelen met de hond wandelen met hond zomer zuid-holland πŸ•